自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

真係自私

男爵府

回覆:點解啲人可以噤無公德心。。。唉!

好自私,佢隻手仲dirty過個垃圾桶,好心開蓋啦

珍珠宮

畀面勳章

回覆:點解啲人可以噤無公德心。。。唉!13/6 update

地下又出現呢d物不知明物體了(吖姐已經抹過了)

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:點解啲人可以噤無公德心。。。唉!13/6 update

我以前對面屋又係咁, 住左多年都冇事, 係對面一搬黎就咁

後尾發現係啲賓賓做既, 因為有日咁岩出門口比我老公撞到, 賓賓倒垃圾, 我老公即刻同佢講, 但講完都係咁衰

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

畀面勳章

引用:我以前對面屋又係咁,+住左多年都冇事,+係對

原帖由 sumlam 於 13-06-13 發表
我以前對面屋又係咁, 住左多年都冇事, 係對面一搬黎就咁

後尾發現係啲賓賓做既, 因為有日咁岩出門口比我老 ...
我住咗2年ja〜〜係舊住戶做的

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:點解啲人可以噤無公德心。。。唉!13-6 update

子爵府

我嗰度都係咁,仲衰到放蓋頂,你一定要拎咗佢袋垃圾,才可開蓋放自己嗰袋,一係就學佢咁無公德心。投訴過好多次,我知係新搬來嗰家八十後,後來佢哋生BB,又違法養狗,請了一個工人,仲衰,永遠垃圾不紮好,永遠放地下,或回收廢紙的箱子,彷彿成了他們的私人垃圾箱!離譜!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:aubmaki 的帖子

自私到死D人

珍珠宮

畀面勳章

引用:我嗰度都係咁,仲衰到放蓋頂,你一定要拎咗

原帖由 catmervin 於 13-06-13 發表
我嗰度都係咁,仲衰到放蓋頂,你一定要拎咗佢袋垃圾,才可開蓋放自己嗰袋,一係就學佢咁無公德心。投訴過好 ...
堅衰〜〜〜我怕我廚房又有小強ja〜〜

大宅

回覆:點解啲人可以噤無公德心。。。唉!13-6 update

我果度都係

首頁

尾頁

跳至