跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 屯門2005雞仔雞女入黎LU~(PART 7)

你今日咁黑仔架
mankat06 寫道:
真係一波未平一波又起,啱啱比客 完,連間廠都要 我,真係c咗佢好過,

伯爵府

直頭似一舊煤碳屎[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_650.gif[/img]

水晶宮

我成日都係咁啦
[quote]
mankat06 寫道:
真係一波未平一波又起,啱啱比客 完,連間廠都要 我,真係c咗佢好過,

水晶宮

無人, 咁我都

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

仲趕得 切 講 [size=large]早晨

伯爵府

早吖

伯爵府

因為我以前唔係咁,轉咗pos.至係咁咋,早知唔轉啦,又呃我唔加人工 :-( [quote]
sammifanlp 寫道:
我成日都係咁啦
[quote]

伯爵府

呢樹真係人潔地寧

複式洋房

Hi Hi,

各位午安, 食午飯未呀? 我只得 Lunch time 同放工後先可以答咀咋 !!![img align=right]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/icon_wave.gif[/img][img align=right]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/icon_wave.gif[/img]

Wingslaw,

我叫 Brenda, 我女女係榣榣. 大家都是0508, 又係屯門友, 得閒一齊玩啦.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

食緊飯

伯爵府

916我哋有GAHERING你去唔去
brendajoe 寫道:
Hi Hi,

各位午安, 食午飯未呀? 我只得 Lunch time 同放工後先可以答咀咋 !!![img align=right]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/icon_wave.gif[/img][img align=right]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/icon_wave.gif[/img]

Wingslaw,

我叫 Brenda, 我女女係榣榣. 大家都是0508, 又係屯門友, 得閒一齊玩啦.

複式洋房

Hi Mankat06,

916 Gathering ??? 都好噃 !!! 我應該得閒. 地點? 時間? 唔該.

水晶宮

wings
收唔收到email呀 ?-(

伯爵府

地點 :新屯中GOLF場,下午3:00正,係咪報名

禁止訪問

伯爵府

仲咩咁遲至hi

大宅

sammi
我收左猫la, thank you 夾吾該 , 我今日都好 b 下, 所以咁遲先蒲頭, sorry sorry
sammifanlp 寫道:
wings
收唔收到email呀 ?-(

大宅

brenda
係羅, 黎la, 黎la, 等我個衰仔b 識多個女仔 (女朋友)都好麻
brendajoe 寫道:
Hi Mankat06,

916 Gathering ??? 都好噃 !!! 我應該得閒. 地點? 時間? 唔該.

大宅

焌翹 : 各位兄弟, 你地話我媽咪講得啱吾啱呢

伯爵府

我都係咁話,d雞女太少,分唔均

首頁

尾頁

跳至