自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

1. 真心答:大家有無試過俾自己啲尿彈到塊面?我試過!

2. 以前住過舊式警察宿舍,係用踎廁既。如果懷孕才可申請坐廁。

3. 就算出街,踎廁其實衛生啲。公共坐廁個問題係,就算無影櫈,都驚條褲high到個廁邊的污穢水/尿。。。

4. 用踎廁,有時攪唔清方向。。

珍珠宮

親子王國15週年勳章

侯爵府

回覆:有關對踎廁的感想

無試過。不過真是衛生d,方向我求其咋,哈哈!

珍珠宮

七八歲第一次上大陸見識踎廁,一推開門只见到上手開大疴左个“小”字係度,二十年我都忘記晤到呢个畫面

珍珠宮

好媽媽勳章

4. 用踎廁,有時攪唔清方向。。<---係呀! 我每次用個陣都諗向邊一便踎至係正確?

珊瑚宮

我腳軟,尤其去大,會一係身抽晒筋

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珍珠宮

YES! 乾淨D! 特別係大6!

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

踎厠我唔得㗎,踎一陣兩隻腳就超酸痛,仲要起身見頭暈。

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

彭三順 發表於 13-3-30 00:01
1. 真心答:大家有無試過俾自己啲尿彈到塊面?我試過!

2. 以前住過舊式警察宿舍,係用踎廁既。如果懷孕才 ...

踎廁我真係怕怕 , 感覺踎廁四周圍有好多尿

smallkan    發表於 13-3-30 22:19

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我好怕踎廁, 覺得地下好污糟, 又好易腳軟.

大宅

4. 用踎廁,有時攪唔清方向。<--- same here

水晶宮

熱血金章

有得踎的話,我多數揀踎

水晶宮

食過腳軟到差d起唔番身,幾驚會坐落地下

wcpcelia    發表於 13-3-30 11:59

男爵府

szeyee1999 發表於 13-3-30 00:19
踎厠我唔得㗎,踎一陣兩隻腳就超酸痛,仲要起身見頭暈。
係呀,勁驚起身個下腳軟暈低就大鑊

男爵府

引用:我好怕踎廁,+覺得地下好污糟,+又好易腳軟.+

原帖由 Lihoma 於 13-03-30 發表
我好怕踎廁, 覺得地下好污糟, 又好易腳軟.
我都係諗起都怕

子爵府

我射過落隻腳度

禁止訪問

男爵府

細格踎廁好濕滯,踎得前又驚撼頭埋牆,踎得後又驚痾出界或pat pat 揩倒廁格度門

大宅

以前我對踎廁係非常抗拒嘅,抗拒到我一見係踎廁我就寧願唔去..
多得近幾年要返大陸做野..無得揀迫住要去先叫好d..
不過喺有得揀嘅情況下,我盡量都會揀坐廁囉~

公爵府

2024勳章

用踎廁我次次D尿都會一點點彈反上地面, 我肯定D尿總有D會彈到自己對鞋, 所以我最憎踎廁

smallkan    發表於 13-3-30 22:20

首頁
12345...7

尾頁

跳至