香港18區媽媽會

跳至

首頁
12345...78

尾頁

男爵府

'赤柱媽咪會'

赤柱媽咪會:
1)Pochacco2001(Ming) - 晴晴 - 囡囡 - 01年11月6日 - 全職媽咪
2)蔡太- 翰霖 - 仔仔 - 02年6月8日 - 在職媽咪
3)李師奶 - 綽軒 - 仔仔 - 02年9月7日 - 全職媽咪
4)Babies - 愷恩 - 囡囡 - 02年8月8日 - 在職媽咪
5)Honeybee-0211 - Gabby - 仔仔 - 02年11月17日 - 全職媽咪
6)[email protected]@ - 希希 - 仔仔 - 02年7月5日 - 在職媽咪
7)Hokkaido - 大孖(仔):Admas/細孖(仔):Anson—03年6月24日—全職媽咪
8)annayee - 俊希- 仔仔 - 03年8月2日 - 全職媽咪
9)pak wong - Pak Yu - 仔仔 - 02年6月29日 - 全職媽咪
10)kakibeebee - 靖然 - 仔仔 - 01年8月1日 - 全職媽咪
11)bellcham - 李卓軒 - 仔仔 - 02年4月25日 - 在職媽咪
12)hktissue - 皓皓 - 仔仔 - 04年5月28日 - 在職媽咪
13)包B - CHAN KEI HIM - 仔仔 - 03年11月20日 - ?
14)小祖 - 子韜 - 仔仔 - 03年10月17日 - 全職媽咪
15)kalle - 穎齊 - 仔仔 - 02年2月4日 - 在職媽咪
16)tonicJ - Marcus - 仔仔 - 04年12月7日 - 全職媽咪
17)KSY - ? - 仔仔 - 2001年?月?日 - 在職媽咪
18)ysy111104 - 彥彥 - 仔仔 - 05年10月13日 - 在職媽咪
------Pochacco2001(Ming)------

男爵府

Re: 有沒有住'赤柱'的媽咪呀?

update!
------Pochacco2001(Ming)------

男爵府

2019新春慶豚圓

無架喇.係得你同李師奶架ja......
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

男爵府

atta,

可能有呢!

別墅

[size=large]
得我咋.........................
HAHAHA!!!!!!!!!!

複式洋房

[size=x-large]哈!哈![size=x-large]雖然少人,但係仲有我呀!

Pochacco:
好耐冇見,你點呀!係咪好忙,晴晴乖唔乖.

複式洋房

Pochacco2001:
你知唔知係赤柱廣場開咗馬會,慘啦,假日赤柱已經好多人,開咗馬會後,廣場個邊就更迫;肯定到時撞口撞面的,你都識.

男爵府

蔡太,
好耐無見了!幾時約出來見下面呀?我唔見o左你電話呀?可否PM留給我呀?係咩!我唔知赤柱有馬會?在o那裡開呀?死啦!一定會好多人呀?你BB現在點呀?返來赤柱未呀?

複式洋房

馬會就係以前7-11個位.
我個B好曳,又成日發脾氣,似足我老公.
原本復活節返,點知有非典,押到依家先返.

男爵府

蔡太,
咁依家BB返o左o黎咁邊個揍呀?是不是工人呀?以前7-11個位,即邊度呀?

男爵府

Pochacco2001 & 蔡太,

你地好,仲有我都係赤柱媽咪,我個bb女13個月啦,你地的bb幾大呀。係赤柱住都幾好架,成日有好多bb仔衫買架。

蔡太,

我要更正,赤柱廣場的馬會,唔係以前7-11個位。
佢位置係赤柱廣場五樓電梯旁,即玩具店隔離。

男爵府

Atta,

你係咪2002年八月媽咪黎架????

男爵府

Babies,
Hello!你好!終於搵多一個朋友了!得閑搵日我們出村仔一齊shopping啦!
另外,你現在講起馬會個地址,我就知係邊了!蔡太講得o岩!以前曾經是7-11,不過好快就無o左!原來是這裡,我知道了!

大宅

Hi all, 我都想入

複式洋房

Pochacco2001,
你誤會啦! 只不過我放大假帶了bb返屋企, 平時係我奶奶揍!

babies[size=large]歡迎你以後你就可以約埋pochacco一齊去shopping啦!

Honeybee你對赤柱一定好有認識, 赤柱咁好住, 點解會搬.

男爵府

Honeybee-0211,
係啦!赤柱咁好住!點解你會搬?係呀!你第時入來赤柱咪搵我一齊去村仔!我地住赤柱當然會講村仔,如果唔熟咪講市集囉!

蔡太,
明白了!咁你幾時放大假呀?

大宅

蔡太 & Pochacco, 我對十年前既赤柱係熟到爛! 唔知你

複式洋房

蔡太, Pochacco, Honeybee and Babies:

大宅

[email protected]@
你好!! 我Gabby就9個月大.請多多指教! 我係11月媽咪會!!!

複式洋房

Pochacco :
聖誕節先再放長假,到時應該會帶bb返黎.

Honeybee-0211:
係咪警署呀!我都係結婚先搬入黎,大約三年,所以對赤柱唔係好熟,最熟就係赤柱廣場,海灘等多人去的地方,其他要捐窿捐喇的地方就完全唔知,但係你講的士多,係咪健康院街頭個間,依家叫做米高大排檔,唔知係咪你講個間.可唔可介紹D好玩好食的地方.

All Ma:
大家好,我個bb翰霖依家15個月啦!到依家仲未識自己行,扶佢行的時候就用腳尖行,你地bb係咪咁家.

首頁
12345...78

尾頁

跳至