跳至

首頁
12345...78

尾頁

複式洋房

Re: 有沒有住'赤柱'的媽咪呀?

Pochacco :
旅途愉快!依家去旅行平唔平,係咪同晴晴一齊去.
真係開心可以旅行,自從bb出世後,已經好唔得閒,去旅行更加難
你姑奶個仔乖唔乖,晴晴有冇唊醋.
Pochacco & Happy@@:
你們知唔知屋企附近個游池,我地係咪唔可以去.

別墅

[size=medium]
Happy@@:
原來係咁,我同Ronnie見過2次面,因為我地9月班mama有gathering,加上之前曾經麻煩過Ronnie幫我揾工,因為知佢份工係乜(我以前做旅行社的)所以麻煩佢囉.

複式洋房

蔡太:
以我所知有個泳池響club house裡面, 要大粒D至入得!!

李師奶:
咁你

別墅

Happy@@:
梗未塭到啦,做左travel都有5,6年啦,你是否係asia ??做呀?

複式洋房

李師奶:
我響機

複式洋房

忘記話比大家知赤柱廣

男爵府

各位媽咪,
我已經返o左o黎了!

蔡太,
我們屋企附近有泳池嗎?我真的不知道呀?在o那裡?
係呀!我同晴晴一齊去的!價錢都ok啦!我都係至從有了晴晴之後未去過旅行,今次之後我諗都無機會再去的!
------Pochacco2001(Ming)------

複式洋房

Pochacco2001:
好唔好玩,晴晴慣唔慣,係咪買了很多野,你有冇買到
Laneige的護膚品,係韓國買好平呀!
個泳池係Club裏面,Haapy@@話要大粒D先可以去.
仲物咁講呀,將來大把機會啦.

男爵府

蔡太,
你唔講我都唔知出面個有泳池呀!如果係CLUB到,當然係大粒先可以入去啦!
今次如果比起我上次去無咁好玩!因今次要同晴晴去,仲有今次去不是冬天,所以無得滑雪!不過真係有後悔,因晴晴好唔聽話,士的車又唔坐,自己行又唔拖住大人,成日都要抱住!我沒有買護膚品呀!只是買了很多衫給晴晴!
------Pochacco2001(Ming)------

複式洋房

Pochacco :
會唔會係你己經去過,冇新鮮感.不過我覺得冬天去好d,真係可以滑雪,又有雪玩.唔緊要啦,有兩種唔同的feel.
因為晴晴好奇,所以要自己周圍行.
你係咪要帶好多bb野去旅行.晴晴搭飛機的時間有冇唔舒服.

複式洋房

Pochacco :
會唔會係你己經去過,冇新鮮感.不過我覺得冬天去好d,真係可以滑雪,又有雪玩.唔緊要啦,有兩種唔同的feel.
因為晴晴好奇,所以要自己周圍行.你係咪要帶好多bb野去旅行.晴晴搭飛機的時候有冇唔舒服.

男爵府

蔡太,
其實我今次去只是想shopping,買d衫給晴晴,不過真係冬天去好D,但我都好鍾意o個邊d天氣,因天氣就算熱都唔會好辛苦,起碼爽!
晴晴搭機沒有喊,她只是指住ears唔舒適,不過無喊,之後我們給水她飲就無事!

男爵府

Honeybee-0211,
多謝晒你的幫忙呀!

別墅

Hello:
留番個位比我孖B呀!
我諗我都係住係你地附近啦!
我住左4年,孖b得3個月大,唔知你地有無見過我地呢?
Hokkaido

男爵府

Hokkaido,
請給你孖b的資料我啦!等我幫你update番!真係好!又識多個鄰居!

別墅

hi all 赤柱媽:
我都去左轉泰國,尋晚先返,but我冇帶呀仔去,因為太細個了.俾左佢阿嫲湊左成個week,今日先凑返來,掛死我啦!

男爵府

李師奶,
咁夜仲唔訓!你個仔訓o左未呀?

別墅

ming ee:
我爹吔"暗"我訓左啦.

男爵府

李師奶,
唔怪得你可以上網啦!點呀?新幹線like嗎?

別墅

ming ee:
火車仔梗like啦,NIKE"物"都very good喎,
睇左晴姐姐d相啦,
戰利品入面d外套好正呀,
做乜唔預我喎.......................
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

首頁
12345...78

尾頁

跳至