跳至

首頁
34567...78

尾頁

男爵府

Re: 有沒有住'赤柱'的媽咪呀?

李師拉,

我係度呀 ???

不過唔知講咩好

大宅

[size=large]HI

男爵府

Honeybee-0211,

Hi, 您好, 係post office侧邊條路落d 果間就係啦。

別墅

[size=medium]
喂))))))))))
講緊邊間野呀???

大宅

Thanks Babies!

今Pocchacco, 你又係唔係講哩間呀?

李師奶, 我

男爵府

不用客氣,唔記得提你,間舖係赤柱浸信會旁。
該用戶已被刪除

男爵府

Babies,
我知你講邊間了!我都成日幫襯的!不過我多數在外面選衫,因裡面的衫,我覺得價錢比較貴!而我另外幫襯的是在7-11條巷直入到尾個間!我昨天先和李師奶出了去又買了二佰幾蚊衫了!

我幫襯開個間同Babies一樣!而另一間就在7-11條巷去到尾個間!

P&J-MA,
Sorry!我沒有她們的地址和電話的!如果我再出去我就幫你問問啦!

李師奶,
死野!你咁都唔明她們講甚麼?咪講緊我們昨天去大出血的地方!

------Pochacco2001(Ming)------

大宅

Pochacco2001 & Babies, Thanks!

Babies, 我由四歳開始返赤柱浸信會嫁啦! 返左十多年啦! 我哥哥一家仲返緊.

男爵府

Pochacco2001 & Honeybee-0211,

係呀,就係果間啦,佢間舖出面的衫仔好抵架,尤其的牛仔褲,$2X 一條,仲可以講價添,希望下次可以見下碰到你地啦。

男爵府

咁你咪成日都會入赤柱囉?現在仲有沒有去的?

Babies,
係呀!d牛仔褲真係好平呀!不過我囡囡已經唔o岩著了!因她比較高,所以買唔到她們的牛仔褲!
------Pochacco2001(Ming)------

男爵府

Pochacco2001,

我上星期去買衫,都見到有四至五歲的衫仔同褲仔,好靚呀,你個囡囡幾大呀。

大宅

Pochacco2001, 我嫁左去另一間堂會在Kowloon City. :-P 你有無去過呀?

男爵府

Babies,
我都知!因我已經去睇過!我囡囡未夠兩歲,但她已經要買三歲SIZE衫!因她比較高大!

我沒有去過呀!因我沒有宗教信仰的!

男爵府

[size=medium]D人去晒邊呀???????

別墅

[size=medium]
ming,
我一直都係度喎))))))))))))))))

男爵府

李師奶,
我夠知你係到啦!我都唔係搵你!哈哈!

男爵府

Pochacco2001,

你唔係搵李師奶,唔通搵我 :-P

男爵府

Babies,
係呀!其中一個咪你囉!

別墅

赤柱媽咪會:
1)Pochacco2001(Ming) - 晴晴 - 囡囡 - 01年11月6日 -  全職媽咪
2)蔡太- 翰霖 - 仔仔 - 02年6月8日 - 在職媽咪
3)李師奶 - 綽軒 - 仔仔 - 02年9月7日 - 全職媽咪
4)Babies - 愷恩 - 囡囡 - 02年8月8日 - 在職媽咪
5)Honeybee-0211 - Gabby - 仔仔 - 02年11月17日 - 在職媽咪
6)Happy@@ - 希希 - 仔仔 - 02年7月5日 - 在職媽咪
7)Hokkaido - 大孖(仔):Admas/細孖(仔):Anson—03年6月24日—全識媽咪

首頁
34567...78

尾頁

跳至