自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一早出發! 一家三口, 小朋友得3歲, 玩足全日, 帶唔帶BB車好呢?
有冇jm試過唔帶BB車, 玩足全日?
呢幾日多唔多人呀?

333s  唔帶BB車. 3歲玩累了. 要抱半日, 承受的了嗎?  生日/勞動日?  發表於 13-4-4 06:48
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

男爵府

沉得咁快...
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:一早出發!+一家三口,+小朋友得3歲,+玩足

原帖由 waiting046 於 13-04-04 發表

一早出發! 一家三口, 小朋友得3歲, 玩足全日, 帶唔帶BB車 ...
玩全日帶埋車仔好。。。op咁大有排行

侯爵府

畀面勳章

回覆:今個星期六, 我生日! 去海洋公園...

我女3歲時去無帶,中段午睡由爸爸抱了一會,坐低食下野,醒左再戰

複式洋房

如果係我會帶,起碼吾洗成日抱,你亦可以比$租佢地D車架,好似$120全日,但當然自己架車一定舒服D架

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:waiting046 的帖子

我一定會帶bb車,可以坐人又可以擺幾支水!

一入場個個除低哂d褸又可以放在車,總之將唔值錢既嘢放哂上車

大宅

我下星期六生日,都係打算去海洋公園

currypig  me too   發表於 13-4-4 12:24

瑪瑙宮

畀面勳章

我會帶, 擺下嘢都好

子爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章

帶BB車,放吓褸呀,袋呀,水呀,遮呀......

大宅

必帶之選,否則揹死你

子爵府

我大仔個陣冇帶,佢係吾扭抱有訂就訓個d,個時佢想訓我就入跳樓機下面間餐廳食野,個間吾會趕人,由佢訓個幾中,不過個陣同個fd+佢bf,可以2個2個玩機動game,等丫仔醒左就繼續帶佢玩,細女尼家吾敢吾帶車,因為佢會扭抱同攰到極點先肯係車仔訓

大宅

記得帶單車鏈

waiting046  多謝提醒!   發表於 13-4-4 15:15
wcpcelia  agreee  發表於 13-4-4 08:55

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

引用:我一定會帶bb車,可以坐人又可以擺幾支水!

原帖由 HILLBB 於 13-04-04 發表

一入場個個除低哂d褸又可以放在車,總之將唔值錢既嘢 ...
真係輕鬆好多架

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

男爵府

引用:我一定會帶bb車,可以坐人又可以擺幾支水!

原帖由 HILLBB 於 13-04-04 發表

一入場個個除低哂d褸又可以放在車,總之將唔值錢既嘢 ...

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

帶啦,行好多路,坐一陣都好

洋房

回覆:waiting046 的帖子

生日仲係咪免費?

珍珠宮

緊係帶啦

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

一定要帶,有排抱

男爵府

會帶呀

子爵府

帶啊,小朋友應該都多野帶,用bb車冇咁重,玩得輕鬆d

首頁

尾頁

跳至
熱門主題