自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

老公尋晚放工同同事farewell,一大班中英美同事由6:30淨飲吹水都飲到1點幾都未返!
醉都預左,仲煮定紅豆沙俾老公宵夜。自己訓先。今朝起身,成間屋厨房厠所同個廳好似示範單位咁整齊,連傢俬都轉左位!
終於等到老公起身,老公完全斷片,話唔係佢做!咁唔通我夢遊去大掃除呀!
點會有咁奇怪既醉酒佬會去抹屋同搬D傢俬嫁!?

hilewo  得閒就灌醉佢啦!!  發表於 13-4-4 10:55
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

大宅

回覆:醉酒佬

你c6咁好既

水晶宮

畀面勳章

我試過有同事斷片
會完全記唔起自己做過咩

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

ninjarabbit 發表於 13-4-4 10:13
老公尋晚放工同同事farewell,一大班中英美同事由6:30淨飲吹水都飲到1點幾都未返!
醉都預左,仲煮定紅豆沙俾 ...
OK WO
下次叫佢飲多D

用戶要求終止服務

引用:你c6咁好既

原帖由 jackiect 於 13-04-04 發表
你c6咁好既
係成張sofa搬左另一邊,同原本sofa位無留低塵,完全斷片會做到咁多野?

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”

伯爵府

好媽媽勳章

係?咁我今晚要灌醉我老公!

There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

叫佢下次拎哂鞋底出來

用戶要求終止服務

引用:Quote:ninjarabbit+發表於+13-4-4+10:13+老

原帖由 rubyplk 於 13-04-04 發表
OK WO
下次叫佢飲多D
佢係健康人士,平日星期五飲都係一round就去食飯,好少飲咁多,我可能更等好耐至有下次。

用戶要求終止服務

引用:叫佢下次拎哂鞋底出來 +

原帖由 1928mickey 於 13-04-04 發表
叫佢下次拎哂鞋底出來
我比老公更清楚佢有幾多錢

子爵府

叫佢多d出去飲野

大宅

Wakaka!叫你老公飲多啲

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

幾好喎咁又

伯爵府

佢搬野咁嘈你都無醒????

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

咁叫佢每個禮拜都去飲一晚

ninjarabbit  鐘點都慳番  發表於 13-4-4 11:24

子爵府

引用:老公尋晚放工同同事farewell,一大班中英美

原帖由 ninjarabbit 於 13-04-04 發表
醉都預左,仲煮定紅豆沙俾 ...
會唔會係你唔係佢

珍珠宮

好明顯係陰謀,等你頒發飲酒通行證

用戶要求終止服務

meinatmn 發表於 13-4-4 10:47
佢搬野咁嘈你都無醒????

無,不過我唔係醒訓既人

禁止訪問

用戶要求終止服務

sababy 發表於 13-4-4 10:51
會唔會係你唔係佢

唔會掛?我起身無腰背痛

用戶要求終止服務

Jason 發表於 13-4-4 10:56
咁Funny

個醉酒佬而家hungover 中,訓左係sofa仲夠胆同我講,咁放張sofa好D

首頁

尾頁

跳至