自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

rubyplk 發表於 13-4-4 10:36
我都係聽佢地講, 屋企有人嫁左比佢地果邊d人, 佢地結婚+x又真係搵人比左成萬銀.... 禮卷比佢地 ...

禮卷
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

大宅

引用:Quote:suki9876+發表於+13-4-4+10:32+如果

原帖由 rubyplk 於 13-04-04 發表
我都係聽佢地講, 屋企有人嫁左比佢地果邊d人, 佢地結婚+x又真係搵人比左成萬銀.... 禮卷比佢地 ...
禮券同現金有咩分別,返正大家都好多嘢要幫襯佢。

珍珠宮

成萬銀.... 禮卷<---

smallkan    發表於 13-4-4 19:15

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:罷去PK?衣食住行,都離不開

禮卷@@ 即係無比過囉

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

回覆:罷去PK?衣食住行,都離不開?

讀過marketing嘅人都會勸啲人唔好剩去一間買嘢,因為助長佢地壟斷市場風氣,到時蚊型街市無生存空間,而你地又已慣用超市,只有肉隨砧板上,任超市劏得就劏

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

thinkpositive 發表於 13-4-4 11:16
禮券同現金有咩分別,返正大家都好多嘢要幫襯佢。
問題係電器, 如果係pk都仲好d, 電器真係唔會無啦啦買, 因為屋企已經有, 仲要新新地

大宅

引用:Quote:thinkpositive+發表於+13-4-4+11:16+

問題係電器, 如果係pk都仲好d, 電器真係唔會無啦啦買, 因為屋企已經有, 仲要新新地 ...
我又想多了哈哈。佢可能諗住新婚,家中要買啲新電器但其實可以二手賣返出去哈哈。不過想深一層,都係心意,諗住世叔伯送入伙電器而自己又有得選擇。呀Uncle咁忙,都係有心。

大宅

引用:Quote:thinkpositive+發表於+13-4-4+11:16+

問題係電器, 如果係pk都仲好d, 電器真係唔會無啦啦買, 因為屋企已經有, 仲要新新地 ...
我指係啲禮券在二手市場賣出去

子爵府

回覆:debbie_csy 的帖子

差不多十年了,我多數去街巿,藥房,雜貨舖,超巿就去為康,為康遠咪買多包米買多枝油送貨囉,PK用積分冇著數,為康直入日日賞可以食麥當當,屈人寺唔去,去慢寧,但其實藥房平好多,住係信和樓,睇醫生唔去啲咩醫療中心,睇XXX醫生診所,係能力範圍內盡做

cocokan2004  me too!  發表於 13-4-6 03:25

子爵府

引用:Quote:suki9876+發表於+13-4-4+10:32+如果

施捨咩,除非係銀行現金禮卷啦

cocokan2004  yes, really cheap!!  發表於 13-4-6 03:25

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

thinkpositive 發表於 13-4-4 11:26
我又想多了哈哈。佢可能諗住新婚,家中要買啲新電器但其實可以二手賣返出去哈哈。不過想深 ...
就係賣唔出, 太平又唔想賣, 焗住自己換部大d既電視

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

街市同超市都有幫襯!

珍珠宮

回覆:罷去PK?衣食住行,都離不開?

其實我中意去惠康同萬0 多D
星期五萬0送好多野下

cocokan2004  惠康同萬0 is better than wats0n / PK.  發表於 13-4-6 03:26

大宅

引用:Quote:thinkpositive+發表於+13-4-4+11:26+

就係賣唔出, 太平又唔想賣, 焗住自己換部大d既電視
睇得高清啲。我好多嘢都不捨得買。如果俾我,我會買pad pad自用 or 買二部艾瘋賣返出去

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:debbychun+發表於+13-4-4+10:25+Why

佢老公(走左好多年)好耐以前同佢一齊起家, 走左之後就照顧佢同d仔女
好有人情味 我見其他forum 講係佢個仔賺到盡,唔係佢,唔怪得近十年八年特別多人鬧x 哥

大宅

引用:其實我中意去惠康同萬0+多D 星期五萬0送好

原帖由 loer_er 於 13-04-04 發表
其實我中意去惠康同萬0 多D
星期五萬0送好多野下
有時送到好鬼開心

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁絕, 想唔幫襯佢都唔得囉!

子爵府

醒目開學勳章

佢大仔個樣好陰沉, 聽講手段好棘,生意每分每毫都計盡, 否則下次唔畀生
意你做, 自大仔接手後, 長實 d樓質素大家有眼睇, 以前係名牌, 而家......,
d 地腳線成吋厚咪係佢地發明, 可減低成本丫嗎!
佢細仔聽講以前係港某名校讀書時包尾, 跟著去外國讀書又俾人踢爆畢唔
到業, 佢隻8號仔呃左唔少老人家的棺材本, 真係好冇陰功!
成家都衰!

smallkan    發表於 13-4-4 19:17

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好多人都送禮卷既,用得著都唔錯

首頁

尾頁

跳至