夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

老爺與奶奶關係如何??

別墅

Re: 老爺與奶奶關係如何??

我99唔係成日拍我62個頭就起飛腳,但我62好enjoy喎,佢成日話我99呢隻小辣椒風采不減當年,唔得,等我咁炮制佢個仔睇吓佢點講先

禁止訪問

公爵府

牛年勳章

好恩愛的, 偶然爭論, 但她們有時亙讓, 總之她們EQ 好高的

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

老人家對左幾十年,
吵吵鬧鬧先係佢地既相處之道,
我老爺以前成日比我奶奶炳,
但佢都對我奶奶好好架!
我覺得我奶奶係比佢寵到咁霸道,
但我奶奶只係對老爺係咁,
又唔會咁對D 仔同新抱的。
到我老爺過身之後,奶奶傷心,
又話好靜,真係有得吵好過以後都無得吵。

洋房

男爵府

大廚勳章

差,完全無溝通,只有互相責罵,出親街食飯,兩個都要分開到,唔會一齊來,兩個唔會一齊去街,各有各,可悲
最搞野佢地SLEEP係頭對腳,腳對頭咁,佩服佩服!

侯爵府

十分恩愛,時常拖到實,62好愛我99,99又好叻氹62,
總之就好~好~好~好~好~希望將來我同老公老咗,
都好似6299咁恩愛!

禁止訪問

該用戶已被刪除

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我媽咪同Daddy 都係咁架,
我媽咪去打牌夜左,
我daddy 會落樓下接佢架。
出街佢兩個都會拖住,
媽咪去左加拿大妹妹度先,
我Daddy 要覆診遲佢兩星期到,
Daddy 早晚都打次長途比媽咪的。
男人剛剛追你就千依百順,
結左婚40年仲對你咁好真係好難得。
不過呢D 野都係相對的,
我媽咪個人唔勞嘈,咩都唔使我daddy 做,
家務同埋睇住仔女學業都佢攪掂晒,
我Daddy 由我地細細個都唔使煩個家既,
佢地好傳統,男主外女主內,
加上我媽咪好孝順我亞嫲,佢寡母婆守仔,
咁佢地無婆媳問題,Daddy 仲錫我媽咪喇。

lingha 寫道:
十分恩愛,時常拖到實,62好愛我99,99又好叻氹62,
總之就好~好~好~好~好~希望將來我同老公老咗,
都好似6299咁恩愛!

大宅

我62 同99離左婚好多年~兩個都已經再嫁&娶我62娶左個大陸婆~我99就嫁左去瑞士~我超憎我62..因佢成日飲酒就會發傻..我地好少會見..(一年1-2次)我同99感情係超超超好~每日都會上網傾ym..
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

6299好好wow, 成日去飲茶, 幾十年冇鬧過架, 99病左, 62會煲粥比佢食

大宅

ok恩愛la :-P

男爵府

畀面勳章

超差,離咗婚,

洋房

佢兩個緊係好啦,因為兩個都咁<<奸>>
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!jhq7CKuaBR5xSWHhCqi2IdJ6i1I-/gallery

大宅

62衰到加零一,返大陸搵二奶,生左兩件,又被二奶騙了很多錢.現在二奶意外過生了,仲要奉旨要我奶奶幫手湊.
非常自私,完全唔理我66感受.我好憎我62!!!

禁止訪問

大宅

99 62
62 99

男爵府

62好衰格,未同99離婚,就去大陸有女人,仲要生左2件野仔,
仲話要申請黎香港讀書,叫我99比張床野仔訓,我62都傻傻地 !

首頁

尾頁

跳至