潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 babyislove 的帖子

SURFDOME 買MEL 抵5抵買呢? 好著嗎? 好想知你果對JOULES, 藍花花同淨色邊對輕身D?

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

cakecakemango 發表於 13-5-12 18:00

你果2對JOULES, 花花輕身d 定淨色輕D?
我覺得差唔多
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

cakecakemango 發表於 13-5-12 19:54

SURFDOME 買MEL 抵5抵買呢? 好著嗎? 好想知你果對JOULES, 藍花花同淨色邊對輕身D? ...
MEL如果特價都抵過香港買
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

HUNTER 實在太重, 我著5 到. 所以好想知同HUNTER相差幾重左右

男爵府

引用:回覆+babyislove+的帖子HUNTER+實在太重,+

原帖由 cakecakemango 於 13-05-12 發表

HUNTER 實在太重, 我著5 到. 所以好想知同HUNTER相差幾重左右 ...
Yessss i tried hunter in shatin counter!
I dont understand why its soooooo heavy!! Really super heavy!!!!!! I cant wear them!!

男爵府

回覆 gossipgirly 的帖子

AIGLE 重5重呢?

男爵府

引用:回覆+gossipgirly+的帖子AIGLE+重5重呢?

原帖由 cakecakemango 於 13-05-12 發表
回覆 gossipgirly 的帖子

AIGLE 重5重呢?
Aigle is much lighter than hunter!!
I even like crocs better than hunter
Hunter too heavy not my type ar!

版主

cakecakemango 發表於 13-5-12 22:14

HUNTER 實在太重, 我著5 到. 所以好想知同HUNTER相差幾重左右 ...
好難答你,我無攞去磅過。

如果你怕重,考慮買D日本牌子吧。

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

THANKS!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

回覆:分享吓你地今日著咩RAINBOOT, 最好POST埋相

Burberry

首頁

尾頁

跳至