自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

del

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 遊學勳章 畀面勳章

百貨公司

珊瑚宮

畀面勳章

回覆:請問.................................

一田

男爵府

秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 趣教勳章 畀面勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

鴻福堂果D算唔算

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小可愛11 發表於 13-4-5 12:19
一田

Thanks! 係咪喺一田個日本超巿內?

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

吉吉島
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

象牙宮

whww 發表於 13-4-5 12:19
鴻福堂果D算唔算
我未見過鴻福堂嗰啲, 我去睇睇, 謝謝報料

whww  welcome  發表於 13-4-5 12:24

象牙宮

ninjarabbit 發表於 13-4-5 12:20
吉吉島
Thanks!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

東方紅、鴻福堂......
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

回覆:請問.................................

原味家作都有

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

鴻福堂

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:請問............................邊度有即

原帖由 DoReMi媽媽 於 13-04-05 發表
請問............................邊度有即食湯包賣?

好似韓國人蔘雞湯包, 真空包裝, 只需"座"熱就可以倒 ...
阿城哥超巿都見過人心雞。紅福塘都有中式湯包。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

玩具勳章

Doremi,你d公仔好靚呀,係邊樹搵嫁?去旅行呀?

象牙宮

Yubi.T 發表於 13-4-5 12:21
東方紅、鴻福堂......
其實, 可以放得耐嗎? 如果真空應該可以放得長時間吧?

象牙宮

bebebei 發表於 13-4-5 12:22
原味家作都有
請問在那裏?

象牙宮

sasa0208 發表於 13-4-5 12:22
鴻福堂

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

sogo超市

象牙宮

alphabetagamma 發表於 13-4-5 12:22
阿城哥超巿都見過人心雞。紅福塘都有中式湯包。

我記得喺taste見過, 但我而家附近只有PK同international, 所以見唔到, 要特登出去揾, 上嚟攞定料先, 免得白行.

珊瑚宮

引用:請問............................邊度有即

原帖由 DoReMi媽媽 於 13-04-05 發表
請問............................邊度有即食湯包賣?

好似韓國人蔘雞湯包, 真空包裝, 只需"座"熱就可以倒 ...
音符媽

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

DoReMi媽媽 發表於 13-4-5 12:22
其實, 可以放得耐嗎? 如果真空應該可以放得長時間吧?

東方紅好似有大半年,上次 yahoo 團購,都仲未飲晒
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

首頁

尾頁

跳至