自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

itech1002 發表於 13-4-5 12:33
鴻福堂、健康工房(部分分店).

一般有效日期都有幾日.
吓? 得幾日咋? 我想可以放一至兩個月嗰啲, 會唔會有呢?

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 13-4-5 12:35
家陣我唔開得咩

come on ~ meow meow baby ~ 你抽我啦! 要大力啲!
咁少水.............

我出去開你帖抽...
Bye

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:meow~meow+發表於+13-4-5+12:31+..你

原帖由 DoReMi媽媽 於 13-04-05 發表
家陣我唔開得咩

come on ~ meow meow baby ~ 你抽我啦! 要大力啲!
好型啊!

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

人參雞可放半年,鴻福堂、健康工房幾日,lunch time 有湯+蒸飯Dset 55好抵

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

水晶宮

meow~meow 發表於 13-4-5 12:37

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7212013&extra=page%3D2
Bye

子爵府

回覆 DoReMi媽媽 的帖子

係咁上下, 所以就算買
未開袋都要放雪柜.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

IgnatiusWong 發表於 13-4-5 12:35
即係無啦
鴻福堂有

珊瑚宮

畀面勳章

引用:+本帖最後由+DoReMi媽媽+於+13-4-5+12:20+

原帖由 DoReMi媽媽 於 13-04-05 發表
係呀。

象牙宮

出去一陣先

琥珀宮

畀面勳章

音符媽, 荃灣千式有人參雞湯

象牙宮

I9528 發表於 13-4-5 12:46
音符媽, 荃灣千式有人參雞湯
Tks!

象牙宮

meow~meow 發表於 13-4-5 12:37
你隻衰meow

象牙宮

itech1002 發表於 13-4-5 12:39
回覆 DoReMi媽媽 的帖子

係咁上下, 所以就算買咗
明白

象牙宮

小可愛11 發表於 13-4-5 12:44
係呀。

象牙宮

ninjarabbit 發表於 13-4-5 12:37
人參雞可放半年,鴻福堂、健康工房幾日,lunch time 有湯+蒸飯Dset 55好抵
Tks!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

APITA有,我上次在德福見過
I 大蚊豬   

象牙宮

:;pppp:

象牙宮

都化人間有情 我會去各JM提供的地方揾的.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

DoReMi媽媽 發表於 13-4-5 12:36
吓? 得幾日咋? 我想可以放一至兩個月嗰啲, 會唔會有呢?
東方紅啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

jasmine0527 發表於 13-4-5 12:27
鴻福堂好飲,有個響螺花膠好正
凍左真係變膠,所以感覺好足料

首頁

尾頁

跳至