跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我剛開左一個群組, 如果你係住響香港嘅日本人太太, 請申請加入/pm我, 可以一齊吹水分享下!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=5450

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

別墅

回覆 Harubi 的帖子

有没有住大埔的日本妈妈

子爵府

好媽媽勳章

回覆:在港日本人太太群組

雖然我唔係在港…但我都想加入傾計,可以嗎?

2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

別墅

我想加入呀

大宅

Me too

大宅

Hello^^ 我唔係日本人,但之前在日本留過學,懂日語,現在日本公司做,我有個八個月的BB, 我有興趣加入你們,可以嗎?

子爵府

引用:Hello^^+我唔係日本人,但之前在日本留過學

原帖由 erikobb823 於 14-01-02 發表
Hello^^ 我唔係日本人,但之前在日本留過學,懂日語,現在日本公司做,我有個八個月的BB, 我有興趣加入你們 ...
Sorry,果度只係加入先生係日本人嘅太太的!

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

大宅

引用:Quote:原帖由+erikobb823+於+14-01-02+發表

原帖由 Harubi 於 14-01-02 發表
Sorry,果度只係加入先生係日本人嘅太太的!
哦,明白哂,anyway thanks!

複式洋房

Can I join ? My husband is japanese

複式洋房

我先生是日本人

洋房

Hi, pls add me thx

民房

My husband is Japanese, pls add me, thanks

複式洋房

My husband is Japanese. I wanna to join the group. THX.

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

hi, my husband is Japanese. Can I join?

大宅

先生日本人,住在香港,未有小朋友不過努力中,add me pls

複式洋房

me too

子爵府

Mon1211 發表於 14-6-15 16:18
先生日本人,住在香港,未有小朋友不過努力中,add me pls
你要申請我才可以加到你地入GROUP的呀!

子爵府

Pelfit 發表於 14-6-23 11:42
me too
你要申請我才可以加到你地入GROUP的呀!

大宅

回覆:Harubi 的帖子

唔明呀,點申請呀

大宅

我先生係日本人可加我嗎?

首頁

尾頁

跳至