夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 好老公的條件 ??

KAREN789 寫道:
我老公都有哂個4大條件~~~
但係我絕對唔覺得佢好條件囉~~
係得我先會要佢咋 :tongue:

侯爵府

大王都有哂個4大條件~重要加豁達同樂觀,但係就唔多聽我講野,做家務吖no problem la

民房

有好老公o既太太令人羨慕.
有個識得欣賞自己o既太太亦令我好羨慕.

禁止訪問

大宅

klso 寫道:
其實我老公都算係好好老公架嘞...
一.我陀緊bb時,我紮醒去廁所,佢梗會醒埋驚我跌親
二.我响醫院生完後,佢留响醫院度瞓,驚我半夜痛去廁所唔方便
三.坐月時,由於我餵人奶,佢驚我唔夠奶,半夜阿b喊醒,佢叫我瞓,佢起身餵...到依家五個幾月,即使我已無餵人奶,佢都係咁六點幾嗰輪佢餵(當然,我唔忍心自己瞓,次次佢起身換片時,我矇矇矓咁入廚房開奶,跟住上床瞓,佢餵)
四.每個星期五,我約朋友食飯或卡拉ok,佢總會留响屋企陪阿b,等我出去玩得放心啲
五.佢一放工番嚟屋企,總會抱b玩一輪先食飯
六.放工後,有時佢叫我唔好煮,佢買番嚟食,叫我休息吓
...唔數嘞...總之起碼做到四點都係好老公啦!
所以我絕對無抑鬱症...好開心

你老公真係好好老公,好好爸爸呀~~~

大宅

老公一時時啦~~
可能我比較細路脾氣,但係佢成日都想我成熟D!
又可能我比較懶,佢成日都吹速我!

但係老公會毛啦啦買野氹我,又成日錫我,同我講"我愛你",同佢一齊好開心!!!

可能佢4點有D做唔到,但係佢係我心目中係一個好老公~~

首頁

尾頁

跳至