網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jsfamily 發表於 13-4-10 00:54
用呢間,又快又有礼。可惜有附加費。不过上次我自取

其實我接受合理既附加費(最好15蚊樓下啦), 好似我打算下次轉用既金x集運, 我住0個區都係收10蚊住宅費
出面大部分快遞公司d附加費郁d都25-30人仔, 仲要好多間都唔肯上樓, 貴左d

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冬兒.. 發表於 13-4-10 01:38
回覆 瑤瑤~ 的帖子

比秀天更勁.....佢將貨既地址貼錯哂..

有無攪錯, 佢d歪理都幾勁架喎mouth:

男爵府

引用:Quote:原帖由+jsfamily+於+13-04-10+發表我

原帖由 jsfamily 於 13-04-10 發表
我都係呢間,回覆快,又有禮,會用尼龍袋包好,不過上門收付加費,但最緊要是安全到達

大宅

回覆 jsfamily 的帖子

可否PM

大宅

引用:回覆+jsfamily+的帖子 可否PM

原帖由 s985838ming 於 13-04-10 發表
回覆 jsfamily 的帖子

可否PM
我已post 左出來啦

男爵府

sexymami 發表於 13-4-8 20:08
我用神州集運的,平,冇呃秤,有時啲件又大又輕佢仲收少我啲啲添(試過2次囉)

如果發ems冇附加費,不過30 ...
呢間出名衰之前有位JM開POST話寄左野去左佢度,但搞黎搞去,最後有幾件唔見左,開頭客服係搵到佢呢幾件失蹤既件,但最後唔見左

珍珠宮

環保接龍勳章

大宅

回覆:邊間集運在廣州又平又好交帶又無附加費?

我用呢間,唔知係咪特別平,但服務好

男爵府

醒目開學勳章

fafa318 發表於 13-4-10 23:23
我用呢間,唔知係咪特別平,但服務好
呢間我以前有用,但自從上次爆倉之後已經轉左第2間

大宅

回覆:mabbkk 的帖子

之前佢爆倉我轉用左一間,勁耐先應人,就用番佢,話哂都用左好耐,都好滿意,見到咁多衰集運真係怕怕,因為我第一間集運整唔見我成700元貨仲堅持有寄,所以唔敢亂轉,

男爵府

醒目開學勳章

fafa318 發表於 13-4-10 23:30
之前佢爆倉我轉用左一間,勁耐先應人,就用番佢,話哂都用左好耐,都好滿意,見到咁多衰集運真係怕怕,因為 ...
上次爆倉又拒收我d貨,我先揾第2間,本來想用番佢,
但佢耐左覆旺旺,冇信心

珍珠宮

畀面勳章

我用周小平,有禮貌又快!價錢比起順豐平好多

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 fafa318 的帖子

我本來都係用呢間, 但上次我寄40件波衫到港, 佢話要同我拆開兩件寄,收兩個首重, 話一個包裹寄落港好容易扣關, 我唔信, 搵咗第2間集運寄, 好順利一個包裹搞掂...

大宅

畀面勳章

jsfamily 發表於 13-4-10 00:54
幅相好細, 睇唔到個店舖名

別墅

我用開果間雖然有住宅附加費,但係旺旺好快覆,而且比左單號之後,唔使五分鐘就覆幾重(呢幾次都廿單以上,復活節果次三十單以上),可以即刻比埋錢。通常今發明到,復活節假期前,就今發後至,中間果日仲係星期日添。

首重15,續重5,過20kg就免首重。我用既快遞公司就收20附加,另外仲有兩間快遞,不過唔記得附加幾多。

珍珠宮

我不是媽 發表於 13-4-13 01:14
我用開果間雖然有住宅附加費,但係旺旺好快覆,而且比左單號之後,唔使五分鐘就覆幾重(呢幾次都廿單以上, ...

我有興趣知邊間, 可以比link嗎?

首頁

尾頁

跳至