自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

統計:你地用邊間寬頻, 幾錢一個月 ?

邊間寬頻上網最平呢 ?

侯爵府

Re: 統計:你地用邊間寬頻, 幾錢一個月 ?

和記- $165簽一年.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

用netvigator, $145/月!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

香港寬頻 - 簽兩年,第1年$96,第2年$128
有線寬頻 - 簽18個月,$109

大宅

i-cable HK$159-包埋電話線

大宅

hashtag影視迷勳章

i-cable HK$99-包埋九倉電話線

大宅

我用緊網上痕~因為係最快..打機好~一個月$224~包埋now電視~好貴
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

大宅

Hi EmilyBB:

請問香港寬頻 - 簽兩年,第1年$96,第2年$128 是什麼plan, 我也簽了兩年 BB10, 頭3個月$48, 後21個月$96

EmilyBB 寫道:

大宅

ME TOO
monkey妹 寫道:
用netvigator, $145/月!

禁止訪問

複式洋房

Netvigator $162/8MB (簽15個月)

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

stanleypyk
你個plan好抵噃!我舊年續約的,應該都係bb10,最慢那種。重要它只offer兩年$128,我和他們周旋好耐先可以第一年$96。
EmilyBB

stanleypyk 寫道:
Hi EmilyBB:

請問香港寬頻 - 簽兩年,第1年$96,第2年$128 是什麼plan, 我也簽了兩年 BB10, 頭3個月$48, 後21個月$96

[quote]
EmilyBB 寫道:
[/quote]

洋房

想問 I-cable 穩定嗎?

另外 netvigator $145/month 係幾時簽嘅價嚟架

複式洋房

如果有裝有線電視($199)的話,另加寬頻就加多$79/月,18個月約

洋房

nevigator$208一個月/10M,送三個自選台.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

man0219 寫道:
我用緊網上痕~因為係最快..打機好~一個月$224~包埋now電視~好貴

我都係10M不過我$208定唔知$204...果時好似唔記得cut果d咩野增值服務...都試過交過$22x一個月喎...你係咪未cut晒呀?
因果次我地上網攪左後又話有d要打電話...但打佢要我地打果個電話又長期打唔通一係冇人聽...火都黎埋...又出呢d招數等你cut唔到...之後我打殷去比個sales~佢講左個內部電話比我知我先可以搵到人幫我攪cut晒全部既增值服務~
我老公重唔聽我講,打左幾耐電話都冇人聽呀!!
我一打番去搵個sale即刻攪掂...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

tinylove 寫道:
nevigator$208一個月/10M,送三個自選台.

咁好...我地果時得2個自選台...因老公知道我鐘意睇外國戲以為HBO好正就選左...另外選左139 台...但我知道時已經太遲了...因我原來想選Star Movies...依定成日見到佢賣廣告d戲都好新...攪到好後悔...勁想打去佢地度"蟻"佢比我轉台~ :-(

複式洋房

ivylouie 寫道:
i-cable HK$99-包埋九倉電話線

me too~~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

1010bb 寫道:
想問 I-cable 穩定嗎?

另外 netvigator $145/month 係幾時簽嘅價嚟架

1010bb,

I-cable 聽聞麻麻地, 我朋友堅持只用netvigator因為夠穩定, 同埋本人極唔likely有線, 而家仲投訴緊佢地!

至於netvigator $145/month係好耐前簽, 我用左netvigator好多年啦, 剛剛打去cs問有無其他優惠, 佢話keep住$145/month比我用, 加$72有espn, star sport, 東森台同新聞台四個台, 我同佢地續約1年!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

啱啱同和記續約,簽1年,5個月免費,圍番每個月就$93元

首頁

尾頁

跳至