嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

萬朝撤出香港!

啱啱收到E-mail話萬朝會撤出香港,咁食開萬朝產品嘅BB咪要轉第二隻牌子囉!好麻煩呢!

Email 內容

男爵府

Re: 萬朝撤出香港!

係啦!如果食開萬朝奶粉嘅BB點算呢?
:-(

carolyktong 寫道:
啱啱收到E-mail話萬朝會撤出香港,咁食開萬朝產品嘅BB咪要轉第二隻牌子囉!好麻煩呢!

Email 內容

大宅

click
:-( :cry: :-(

複式洋房

係咪連萬朝奶粉糊仔都無得買???

別墅

可惜
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

男爵府

好可惜 :cry:
要試第2隻牌子奶粉, 又冇萬朝芝士米糊買 :cry:

等待驗證會員

佢咁寫我估係。

大宅

如欲查詢有關產品及銷售事宜,請致電萬朝乳品實業有限公司之香港經銷商 - 信生香港有限公司,電話2851 3011。
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

我個仔好喜歡佢地啲米楜. 等我快啲去購買多小小放係屋企先
:-( :-( :-( :-( :-(

男爵府

唔怪得之呢排係萬寧買唔到萬朝米糊啦!

大宅

我打咗電話問啦,佢地話唔會再出啦!咁我要幫我個仔諗定轉咩奶粉啦! :-(

男爵府

我之前收過佢d奶粉sample2.3號,唔知過期未呢?
我回家睇下過期未先,唔知有冇人想要呢?
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

禁止訪問

侯爵府

me 2 , 早知上次會展入多啲貨啦
bobo_bo99 寫道:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

cubixluk 寫道:
me 2 , 早知上次會展入多啲貨啦 [quote]
bobo_bo99 寫道:
[/quote]

Yes,如果佢果時講話會撤出香港,媽咪們一定勁買佢d糊仔啦~
因我個仔果時都好鐘意佢地d米糊呢~

首頁

尾頁

跳至