自由報料

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 有無人有換地鐵HELLO KITTY ~

a) 我有1 set (全部未拆袋)
- 想換Pampers 新出浴袍(萬寧送嗰隻)+cash/$1.4郵票
- 想換萬寧/惠康/百佳/屈臣氐cash coupon
- $1.4郵票
- or cash

b) 另多出一個將軍澳線(紫色)
- 想換Pampers 新出浴袍(萬寧送嗰隻)
- $1.4郵票
- or cash

洋房

bgy 寫道:
代友出售:hello kitty stamp
Tung Chung Line (orange) x1
Tseung Kwan O Line (Purple) x1

禁止訪問

男爵府

我有一間HELLO KITTY 屋(未拆袋) 出售HK$30 or 交换尿片/bb toys/用品(請提出) .

Anyone interested, pls PM me.

大宅

好媽媽勳章

HI

我多了一個紫色, 但欠最初第一個, 但我唔知係咩站, 可否有人講給我知及同我換. 謝謝 :lol:

民房

我有1 set (全部未拆袋)
- 想換Pampers 新出浴袍(萬寧送嗰隻)+cash/$1.4郵票
- $1.4郵票
- or cash
-or 由你提出

b) 另多出一個將軍澳線(紫色)
- 想換Pampers 新出浴袍(萬寧送嗰隻)
- $1.4郵票
- or cash
or 由你提出

首頁

尾頁

跳至