跳至

首頁
12345...73

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

二代, bbchiu,
e....咁岩呀,我地聖心3友係齊到

該用戶已被刪除

Re: 2003年3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

男爵府

Hi hi~ 聖心3友

<----成打學生相比學校要晒,e張係自己影o黎做big head photo

大宅

3...
Swimming suit photo...yes I know...that's why I ask u to post ar...

羅老闆why咁心急上車~~he need back home for poo poo ~~

School~~I can take a lot of photo and video......

眼鏡~~take it easy....may be will recover in the future.....

抽筋~~wake up Mr. Tze...to do some massage~~

男爵府

mike,
你都咁夜呀

bbchiu,
不留我都夜訓架,e+都要睇埋棟xx探添 :mrgreen:

二代,
我當然有即叫醒mr tse啦,但佢好似仲驚過我,即彈起身都唔知發生咩事,跟住好似發夢咁幫我按腳,又即訓番 :mrgreen:

男爵府

3,
乜今晚o甘好比你霸到部電腦? 果然大肚大晒!

男爵府

mike,
因佢打緊機 :evil: 你老公同個仔呢? 訓左?
樂樂套校服都好靚wor

該用戶已被刪除

男爵府

3,
亞仔無返o黎,老公在我後面張梳化"hip"緊

可憐的我,sat & sun 2天都要ot :-( :-(

mon 仲話要0830
該用戶已被刪除

男爵府

聖心3友,
仲有 3 bo 都喺齊度.

Mike,
咁忙都開新part, 真係有我哋心, thanks!!

男爵府

re:newspaper cutting for Monday sharing?
我d 同事話平日一見到d o岩ge news 就要儲定,因hk 無o羊good news值得小朋友share

bblong,
hi~ 你仲有心有力啦

BBChiu,
tks

大宅

Finally have time to upload the photo....photos is uploading...but very sleeply...

BB Chui...
Yes. I think we need ...news cutting....

Mike...
該用戶已被刪除

大宅

3, BB Chui...
Ballet fee....no change, still $100@lesson

BBlong..
long time no c ...miss u ar... I have a questions...r u still bf??....I had stop the bf a month ago...but still no m come......I'm so worry ar.....is it normal??

男爵府

bbchiu,
聽日好彩ba ba short week, 希望亞仔乖乖入去啦!
公司呢幾日有大型活動,希望快d 星期二啦!
該用戶已被刪除

男爵府

Mike,
啱啱去完disney, 遇到vvbb, 朗朗即刻拖住Christy,
仲跟住佢哋一齊玩, 一齊走!!
咁啱又遇到家陣坐朗朗隔離個同學仔. :mrgreen:

二代,
仲 bf 緊, 不過想stop lu. 我m come 咗2個月啦!!
我見有啲人停咗 bf 1, 2個月先嚟m, 不過你要小心小心喎.

男爵府

bbchiu,
share photo....haha....你地以後會好似我o甘個個week 去晒幾張相

我去訓 lu, 聽朝開早班....OT....

GOOD NIGHT FRIENDS!

聽日見!

男爵府

<<< 換左大頭相啦 :mrgreen:

bbchiu,
應唔駛做住,因miss話mon照好似今日咁,係帶pink套姐.so書都唔駛帶住.

mike,
你老公係sofa "hip"緊,實係等緊你啦,快d去開夜班先啦 :mrgreen:

bblong,
比你一個字...."勁"

二代,
我都upload緊d相 :mrgreen:

首頁
12345...73

尾頁

跳至