跳至

首頁

尾頁

大宅

03 年 8 月精叻, 健康小寶貝之~~~ 3 歲了!

Hello!

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 03 年 8 月精叻, 健康小寶貝之~~~ 3 歲了!

Hi Isywin

You have open the new topic. Where's aug baby mums?

大宅

Re: 03 年 8 月精叻, 健康小寶貝之~~~ 3 歲了!

真高興,搬了新屋,是不是大家都很忙,很小上 bk.

大宅

kwankwanmom,

I guess they ar really busy & have no time to be here. ?-(

I'm also longing for their show up & chatting. :-P

Has Bonnie adapted to her new school life?

大宅

mcdull,

係啦!大家都唔上來,呢度好靜啊! :cry:

你放假,有時間就多d來啦.當然一有好消息,就記住話俾我地聽啊!

mcdull2003 寫道:
真高興,搬了新屋,是不是大家都很忙,很小上 bk.

男爵府

hi all,
我唔係呢度的常客,但也想跟大家打個照呼
大家的寶寶都3歲了,時間真快哩!

子爵府

Hi Isywin

Bonnie's is quite good. she was not cry when in the school or take a school bus. I have called her teacher and she told me Bonnie is quite stable and love singing.

大宅

Hi alienova,

Welcome! Remember me?

How's 雪玲?

多d上來啦! 傾多兩句嘛!

alienova 寫道:
hi all,
我唔係呢度的常客,但也想跟大家打個照呼
大家的寶寶都3歲了,時間真快哩!

大宅

kwankwanmom,

U c how well Bonnie has been and how fast she has adapted to!

Which song does she like most? Vincent also loves to sing, esp. ultraman.

子爵府

isywin

She loves all songs even for popular song from Joey Yung .... and she also like dance :-P

大宅

各位,

很開心, 小b 女已於 9 月 7 日 出世了. 現在很忙碌, 但對比上次孖 b, 已經輕鬆得多了.

大宅

mcdull,

Congratulations!!!

咁你要休息多d,有時間就share下小b既靚相啦! :mrgreen:

各位,

很開心, 小b 女已於 9 月 7 日 出世了. 現在很忙碌, 但對比上次孖 b, 已經輕鬆得多了.

子爵府

好媽媽勳章

hi all

我都有個3 yrs old 的囝囝呀~~

我們終於有新版了

子爵府

好媽媽勳章

mcdull

恭喜你~~

各位,

大宅

Dinosaur,

咁你要入來多d啊!

Dinosaur 寫道:
hi all

我都有個3 yrs old 的囝囝呀~~

我們終於有新版了

子爵府

mcdull

恭喜你~~

[quote]
各位,

[/quote]

MCDULL,
恭喜你! 咁你有無請多個工人呀?你係咪唔洗返工呢

子爵府

好媽媽勳章

hi all

你地d 小朋友適應左學校生活未呀? 返得開唔開心呀?

大宅

Dinosaur,

Gd to c u here!

Vincent adapts not bad, I can say! He seems quite enjoyed in his new school. :mrgreen:

How about u'r son?

hi all

你地d 小朋友適應左學校生活未呀? 返得開唔開心呀?
該用戶已被刪除

大宅

TulipMami,

你終於返來喇!係未仲係好忙呀?

千祈未咁讚我,我都係太閒,同忍唔住手開左呢個新版

首頁

尾頁

跳至