親子旅遊

跳至

首頁
12345...52

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我們一行7人,其中3人是小朋友,之前已問左Fion, 價錢貴到嚇死人,7 Aug Sentosa Hard Rock Hotel 往 Hotel Granada Johor Bahru, Fion開頭quote 10人車SGD 162, 後來又話peak season要調整收費,要SGD208. 真係好貴!請問JM們有沒有其他包車公司聯絡資料可以提供?

綜合各JM提供的聯絡

JM austinma 提供
( Facebook Fion Fion 新山行 http://okgo-jb.blogspot.hk/?m=1) ,《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》可WHATSAPP用中文問價

JM 萱萱娃娃 提供
Travel Delight, 要 send mail去問價 http://www.traveldelight.biz/contact-us.html
Comment: 平過fion好多. 但佢要用paypal或t/t先付. 若果你同佢買埋其它票一次過付款, 手續費會抵d
Comment from Queenmiffy: Travel d復活節用過,麻麻,二程車都遲到

JM WinkyLee 提供
Mr. Goo 华人司机, 《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》, 可WHATSAPP用中文問價, 他的爸爸和弟弟在新山楂的士, 亦可經Mr. Goo book 他的爸爸和弟弟在新山凡的的士
Comment: 华人司机,佢都老实

JM kennis_t 提供
Ayim, 要 send mail問價
《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》

email : [email protected]
Fax : 《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》
Comment: 3月尾用過, 車新, 7-8人車. 服務ok, 因為我地無要求什麼, 一出機場見佢坐係度等, 因為我地有2個小朋友, 所以比其他人遲左出黎成45min佢無黑面, 過關唔洗落車

MyTrip.Ken 自己提供
您好, 请联落我. 《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》(whatsapps)
Comment: 我剛上星期去完, 幫親了ken, ken 好好人好細心友善, 不收deposit, 會share wifi,帶你去食地道食店, 主動帶你去觀景, 無要求額外收費, 時間可以安情況再夾

JM janicebubbleb 提供
阿順Ah Soon
《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》
Comment: 我問過另一個叫阿順的,佢有5坐位車,平D SGD50一架車一程。 不過我係機場直接去新山有行李,所以最後選用MPV,想坐得舒服D。

JM chunwai_315提供
Nicky《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》
No Whatsapp, 識講廣東話, 要SMS問價
Comment: 頭先打比司機, 佢話收SG100, 由Legoland接我哋, 遊覽新山, 食埋海鮮, 車埋返新加坡. 睇完上面JM分享, 我覺得真係好平.....好似

JM candypo提供
Jason 《版主通知要刪除聯絡電話,電話號碼已經刪除》可用中文whatsapp聯絡
Comment:非常交帶,介紹的全是華人司機,準時有禮,價錢合理,值得推介。

Charlotte_mom  請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作  發表於 15-9-22 11:09
chunwai_315  司機Nicky Email: [email protected]  發表於 13-7-18 08:11

別墅

回覆:candyPo 的帖子

我剛回來都有租車,我問問朋友有冇聯絡電話再話你知

大宅

開心吸收勳章

豬BE 發表於 13-4-11 04h43
我剛回來都有租車,我問問朋友有冇聯絡電話再話你知

我都係4大3小,之前都問過fion,都想揾多間比較下價錢!

你是坐幾多座位?大的約幾多$呢?我都想要資料呀!Thx!

得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

大宅

我同你一樣打算7aug包車由sentosa festive去新山KSL,之前問過要Sd$155+sd20聖淘沙入閘費,我同你一樣book10人車,我7大兩小,昨天再問多一次睇吓會唔會平的。我諗我都要搵定第二間,有其他包車share埋俾我!(我之前問的是Fion)

男爵府

好媽媽勳章

回覆:請介紹Singapore往新山包車

6-11 jul 去 singapore, 7 jul 一早去新山 8 jul 下午回singapore,7大3小都未揾到

][img]

大宅

開心吸收勳章

joeycj 發表於13-4-1一08:14
我同樣打算7aug包車由sentosa festive去新山KSL,之前問過要Sd$155+sd20聖淘沙入閘費,我同你一樣book10 ...
joeyci,之前fion都提議我1O人車,但1O人車要落車過關,
而5人/7人車就可係車內過關,方便好多,而問過fion,
一架1O人車的價錢=2架7人車,差不多呢!

得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

大宅

回覆 candyPo 的帖子

我都係4大2小要包車去新山, 去程由機場至ksl, 回程由ksl至聖淘沙, 我找travel dxxxxxx, 佢報我來回s$180, 平過fion好多. 但佢要用paypal或t/t先付. 若果你同佢買埋其它票一次過付款, 手續費會抵d.

大宅

萱萱娃娃 發表於 13-4-11 08:50
回覆 candyPo 的帖子

我都係4大2小要包車去新山, 去程由機場至ksl, 回程由ksl至聖淘沙, 我找travel dxxxxx ...

sorry, 係6大2小

大宅

想請問有冇細車介紹 2大1小
fion 係7人車

大宅

回覆:萱萱娃娃 的帖子

請問5大1小包車約多少?預期7月19日去新山玩。謝謝!

大宅

好媽媽勳章

引用:想請問有冇細車介紹+2大1小 fion+係7人車

原帖由 搴搴 於 13-04-11 發表
想請問有冇細車介紹 2大1小
fion 係7人車
奇怪!Fion同我講話冇7人車!

大宅

咁奇怪 佢同我講最細是7人車 冇4-5人車

別墅

引用:Quote:豬BE+發表於+13-4-11+04h43+我剛回

原帖由 kpbb 於 13-04-11 發表
Pm u la!

大宅

引用:Quote:原帖由+kpbb+於+13-04-11+發表本帖最

原帖由 豬BE 於 13-04-11 發表
Pm u la!
可唔可以PM埋我, Thanks

大宅

可否都pm我呀,謝謝!

大宅

我也想要, 煩也PM 我, 謝謝! ^^

大宅

我剛星期日從SINGAPORE 回來, 據我知有大車及小車, 可以選包車/單程, 如果需要, 可PM 我.

13人
SINGAPORE NOVENA - LEGOLAND S$300 來回
SINGAPORE NOVENA - HELLO KITTY TOWN S$300 來回
SINGAPORE NOVENA - USS S$60 單程
AIRPORT - NOVENA - AIRPORT來回 S$200

大宅

回覆:kpbb 的帖子

係呀,考慮吓先,諗住一齊坐開心啲,過關時下車伸吓腳去吓厠所也不錯,下車過關耐好多?

大宅

回覆:萱萱娃娃 的帖子

請問$180坡紙是來回定係單程?

大宅

回覆:joeycj 的帖子

是來回呀

首頁
12345...52

尾頁

跳至