興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

救命~~ 電腦定時彈出網頁 !!

請問有無人可以幫到我?

電腦在開機時及每5分鐘自動彈出一個大陸網
經以個過掃毒及用了 ad aware 都解決不到呀
如能協肋,感激萬分 ~~
:-( :-( :-(

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 救命~~ 電腦定時彈出網頁 !!

cherrywing 寫道:
請問有無人可以幫到我?

電腦在開機時及每5分鐘自動彈出一個大陸網
經以個過掃毒及用了 ad aware 都解決不到呀
如能協肋,感激萬分 ~~
:-( :-( :-(

我而家都有咁既情況呀....請問...有冇人幫下我呀.....有時仲會彈d咸網出黎呀...呢部仲要係公司電腦黎架....點算呀 :-( :-(

大宅

你曳啦,梗係

男爵府

之前都有媽咪問過, 你睇下幫唔幫到你.

<<here>>

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔該晒..2位呀~~

我係向bk"遊戲人間"入面.....有位媽咪介紹一隻game...咁我按入去玩....點知就中招啦...之後就係咁啦... :-( :-( 好慘呀...希望用以上方法真係得啦~~ :-(
我想問下....咁樣我算唔算中左病毒呀?

大宅

超級兔子

I have use it to save three PC already in my company.

Copy from knowledge.yahoo:

去網路搜尋下載超級兔子用!!

超級好用的喔~下面是簡介

超級兔子IE專家能夠保護系統免受惡性网頁的侵襲,同時可以修复已經破坏的IE。還提供了網址過濾功能,可以限制別人不能進入指定的網站,例如:色情網站,也可以做到只允許瀏覽指定的网站。還提供了其它IE相關功能:關閉廣告窗、將IE窗口放在最大。
清除惡意網頁修改的內容
保護IE不再被惡性網頁修改
禁止IE彈出廣告窗口及禁止漂浮廣告
禁止瀏覽色情網頁
自定義的網址、內容過濾
新版功能介紹:

全新的IE修復專家,解決最新的惡意網站,提供1800多種病毒清除功能

改進的禁止廣告功能,更為強大
新的IE首頁鎖定功能

民房

你可以試下download ad-watch 的軟件可以防止彈出網頁

民房

用Ad-Wach的軟件

侯爵府

嗯!我早幾晚都係咁,幸好我裝左NOD32反病毒系統咋.
maggie0043 寫道:
唔該晒..2位呀~~

我係向bk"遊戲人間"入面.....有位媽咪介紹一隻game...咁我按入去玩....點知就中招啦...之後就係咁啦... :-( :-( 好慘呀...希望用以上方法真係得啦~~ :-(
我想問下....咁樣我算唔算中左病毒呀?

首頁

尾頁

跳至