夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解會咁?

點解無論我生日!情人節!結婚周年紀念!老公都唔會送禮物俾我!一D表示都無!點解? :-( 我老係唔係唔夠愛我?
你地個老公會唔會咁?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 點解會咁?

咁佢生日你有冇送呀 ? 其實禮物係咪真係咁重要 ?
我同老公都好少節日送架, 見到咩o岩對方就送, 唔駛指定邊日送, 咁樣諗係咪會開心d呢
你老公唔係唔夠愛你, 係冇情趣啫

大宅

我地都無送禮物既習慣架,我地兩個都唔著重呢d野,
生日/結婚日都係出去食餐飯咁囉,其實都係藉口黎o者,我地餐餐都出去食架啦
不過好睇每人性格,如果你好鐘意呢d情懷就要比老公知喇,唔好自己一個亂諗野

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章

我老公都無架 因為佢d錢已經比曬我

男爵府

littlefatc9 寫道:
我地都無送禮物既習慣架,我地兩個都唔著重呢d野,
生日/結婚日都係出去食餐飯咁囉,其實都係藉口黎o者,我地餐餐都出去食架啦
不過好睇每人性格,如果你好鐘意呢d情懷就要比老公知喇,唔好自己一個亂諗野

我同c6都係,有時一年有、幾年冇,都冇咩準則,食一餐就一定有,咁作為女人,都會幻想

子爵府

好媽媽勳章

其實有無生日禮物都好...最緊要都係佢對自己好...

[url=http://lilypie.com][img]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

乜愛一個人係用佢送幾多野俾你黎判決架?
咁我老公一定唔愛我,而我更加唔愛佢,咁係咪要離婚呢?
或者係送o既禮物越貴就表示佢越愛你,越平就表示佢無咁愛你呢?
兩個人相處唔好用物質黎計佢有幾愛你,若果你要咁樣計,呢世都唔會開心•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

我都知愛一個人唔係用佢送幾多野俾我黎判決!
不過我只係想老公對我有D表示!唔係只愛在心裡!
我同我老公拍拖到結婚都未收個佢一束花!我只係想試下收花到底係咩滋味!

洋房

我地都無.
只係生日出街食.
愛一個人;係用行動,唔係用物質來衡量.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都冇收過花呀, 老公係好實際o既人, 你想收就要暗示下囉
lan0529 寫道:
我都知愛一個人唔係用佢送幾多野俾我黎判決!
不過我只係想老公對我有D表示!唔係只愛在心裡!
我同我老公拍拖到結婚都未收個佢一束花!我只係想試下收花到底係咩滋味!

大宅

阿j其實你想唔想收花呀?

洋房

agree

琥珀宮

我想要實際d好過, 花, 最多咪放一個禮拜
lan0529 寫道:
阿j其實你想唔想收花呀?

大宅

頭1, 2年有。以家就無啦,淨係出去食飯﹗
可能遲D,連出去食飯都無

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有好多男人唔like表示出來, 我愛你都唔會講出口. 佢地會覺得我同你巳經係2公婆, 更加唔洗做呢d門面野, 唔好諗咁多, 佢只要佢愛你便巳足夠.
[img][/img][img align=left

男爵府

我都冇收禮物好耐( 同樣都冇送禮物比老公),因唔想駛冇謂錢,出街食餐飯已經好開心!

大宅

我同老公拍左 12 年拖 , 結婚 5 年 ,
每年生日佢都會送花俾我 , 我從來冇要求佢甘做 ,
但佢要求自己係我每年生日都收到花 ,
但係我唔認為有送禮就愛 , 冇就唔愛 ,
只係每個人表達愛嘅方式唔同唶

大宅

不過 , 我由拍拖開始 , 係每個節日都有送禮物俾佢 ,
我都冇要求佢要交換禮物 , 但我見到佢收禮物開心 ,
我都會好開心 , 整整下佢都鍾意係節日送禮物俾我 ,
仲連 38 婦女節都送

男爵府

老公D $全部比晒我,所以冇$買gift比我,無論我生日!情人節!結婚周年紀念!不過佢有時會叫我買呢樣個樣,幾萬蚊鑽石都叫我去買,其實咁貴我真係唔寫得買 但佢總有唔好既地方law..
我覺得個個人性格都唔一樣,有邊個會話完美wor,不如諗下佢優點係咩啦,你嫁得比佢,又總有佢好處而其他人老公未必有

首頁

尾頁

跳至