嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人試過係外國網站訂玩具來港?

從 little tikes 網頁看見一套玩具很想買,但它們只銷售美國本土。香港反斗城又無得買。曾經打電話過美國問係咪真係無得寄過黎香港,佢地都話無得寄

點解佢地只銷售美國本土?係報關問題還是其他?我以前係外國網頁訂涼鞋人地又會寄overseas...

請問有無人可以教我點order? 有無其他網站介紹?

禁止訪問

Re: 有無人試過係外國網站訂玩具來港?

大宅

pp123529

麻煩你幫我留意下喇,謝謝!

侯爵府

我試過

係訂d educational toys, 我多數上網search, 然之後搵到佢地的email address, 寫email問佢地, 有d係吾會賣比overseas的客, 要經hk 的agent

有d就可以, 你有無相post出黎? 我看下我訂開果兩間有無得賣? 我買開有兩間係us, 一間係uk

講漏一句, 如果經hk 的agent 買呢, 要等3-4個月, 我上次就第一次經hk 的agent買, 等到我頸都長埋, 所以, 如果真係要訂, 就最好forecast埋, 4個月後bb會玩乜先好訂, 吾係訂到返黎, 都吾岩玩, 如果直接係外國公司訂呢, 就好快.............12-15日就到, 因為佢地係經courier co, 吾係hk的agent by ship post

侯爵府

岩岩先看到張相, 我立過d catalogue, 無你呢款, 同埋, 甘大件的野, 訂返黎, d 運費好貴架.................

男爵府

請問你可以話我知你訂o個兩間個websites? thanks a lot
hinhinmummy 寫道:
我試過

係訂d educational toys, 我多數上網search, 然之後搵到佢地的email address, 寫email問佢地, 有d係吾會賣比overseas的客, 要經hk 的agent

有d就可以, 你有無相post出黎? 我看下我訂開果兩間有無得賣? 我買開有兩間係us, 一間係uk

講漏一句, 如果經hk 的agent 買呢, 要等3-4個月, 我上次就第一次經hk 的agent買, 等到我頸都長埋, 所以, 如果真係要訂, 就最好forecast埋, 4個月後bb會玩乜先好訂, 吾係訂到返黎, 都吾岩玩, 如果直接係外國公司訂呢, 就好快.............12-15日就到, 因為佢地係經courier co, 吾係hk的agent by ship post

侯爵府

呢個可以直接係us 寄

呢間要經hk agent

呢間都要經hk agent.................

首頁

尾頁

跳至