跳至

首頁

尾頁

大宅

呀仔有嚴重扁平足, 元朗屯門區有沒有足部矯形師???

呀仔在學校做完足背檢查有嚴重扁平足, 如果要要作進一步檢查要去到深水埗, 請問元朗屯門有沒有足部矯形師的??

大宅

Re: 呀仔有嚴重扁平足, 元朗屯門區有沒有足部矯形師???

有無人知呀~~~ :cry:

伯爵府

Re: 呀仔有嚴重扁平足, 元朗屯門區有沒有足部矯形師???

HI SO SO

有AH... 我有資料 試下吧

康正綜合治療中心

元朗大馬路65號豪景商業大廈地下
Tel : 25258707

總店在中環萬邦行 912 室

以上資料是由bk d 媽咪報料的

你去試下好不好之後在回到告知 好嗎 ?

大宅

Hello peckykoo, 終於有媽咪可以答到我喇, 唔該晒你呀!!!

不過見等得太久, 我又要星期六先等閒, 所以都 book 了黎緊月尾會去寶血醫院既專業治療中心到做詳細檢查和訂鞋墊. 攪掂後我再返黎報告呀 ~~

以前成日都聽人講扁平足, 不過真係無諗住原來扁平足都可以引發很多問題, 所以襯亞仔仲細都係拿拿林希望得到矯正.

再次謝謝你的資料, 我會 keep 住的.

peckykoo 寫道:
HI SO SO

有AH... 我有資料 試下吧

康正綜合治療中心

元朗大馬路65號豪景商業大廈地下
Tel : 25258707

總店在中環萬邦行 912 室

以上資料是由bk d 媽咪報料的

你去試下好不好之後在回到告知 好嗎 ?

伯爵府

Hi So So

不用客氣 大家互相幫助麻

首頁

尾頁

跳至