親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想暑假帶小朋友去澳門,不知喜來登酒店的family room內是否有兩間房的呢?請問有無人可以分享?謝

子爵府

畀面勳章

剛住完. 超正!

男爵府

好媽媽勳章

回覆 tiffanylmc 的帖子

How much? THX!

子爵府

畀面勳章

回覆 lamtywendy 的帖子

http://deals.sheraton.com/Sheraton-Macao-Hotel-3120/so_cn.htm?IM=CORP_Search_CN_SI_3120可上網check 價錢好方便.

大宅

回覆:tiffanylmc 的帖子

點正法?upgrade定自己本身訂,幾錢?

子爵府

畀面勳章

回覆 hilarychu 的帖子

自己本身訂的. family room 即係兩間相連房. 其中一間係兒童房. 房內有wii 玩. 小朋友去到會好開心.

大宅

回覆:tiffanylmc 的帖子

你個時訂有無優惠?幾$$?哈哈,唔知有無得upgrade去而度試下呢

男爵府

引用:回覆+hilarychu+的帖子自己本身訂的.+famil

原帖由 tiffanylmc 於 13-04-23 發表

自己本身訂的. family room 即係兩間相連房. 其中一間係兒童房. 房內有wii 玩. 小 ...

子爵府

畀面勳章

我訂果時無特別優惠呀. 因為好急去. 無早book房優惠.我訂明星package 包早餐同船飛. 星期六去都唔平. 如果早d plan 應該會平好多.

首頁

尾頁

跳至