跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 12)

felix 寫道:

我想個個星期都上嚟呀.驚未?

驚你唔黎。

大宅

HP 寫道:
Let's meet tmr!!

[quote]
cheukwing媽咪 寫道:
[quote]
EdmundMaMa 寫道:
[quote]
sheeta 寫道:

聽日賽馬會有無人去呀? 我應該會同個女去。

我去呀, c u tmr[/quote]

我都去,不過9am要去穎穎家長日,希望趕到![/quote][/quote]好多人去bor! ........

sheeta,
欣愉響學校時都好活潑0下 :mrgreen: 我偷看早上在食早餐時,欣愉好多時帶領其他同學們發笑 :mrgreen:...有次比佢發現我時重大叫:hello jojo ee 你幾時上黎同媽咪按摩呀? :mrgreen: :mrgreen: 我回應佢:你再唔正經食我就入黎同你通淋巴架la! :-x :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

安安,
meet you thur.
媽媽的小寶貝 :-D :-D :-D

大宅

portia

男爵府

大宅

我有張A+奶粉買3號送4號coupon :-P 有無人需要?

大宅

頂唔住....... ......goodnight la! .... ..... .......

大宅

小豬,
細佬重有無食奶粉? :-P ...有的話食邊種? :-P

男爵府

我都

伯爵府

felix 寫道:
安安:
我好掛住你呀,星期三去edmundma度見唔到你. :-( 點先見到你呀?

你入會啦........安老院有位呀, 你黎交留位費先啦, 就可以成日見到我架喇.........哈

星期四都可以黎我家, 我地都有普通話班, 但飯局只係蚊型...........

伯爵府

[quote]
HealthYan 寫道:
[quote]
felix 寫道:
joe:
好回味wed個chocolate fountain. :mrgreen:

唔喺下個星期三 ? ?-( I miss 咗啦 ! :-( [/quote]

唔掛得佢地話你話會上黎啦,我仲話你可能開 o.t. 黎唔到。

你記得交會費比安安。 [/quote]

edmundma 錫晒你, 記得交會費好重要架.......

大宅

安安 寫道:
[quote]
[quote]
[quote]
felix 寫道:
joe:
好回味wed個chocolate fountain. :mrgreen:

唔喺下個星期三 ? ?-( I miss 咗啦 ! :-( [/quote]

唔掛得佢地話你話會上黎啦,我仲話你可能開 o.t. 黎唔到。

你記得交會費比安安。 [/quote]

edmundma 錫晒你, 記得交會費好重要架....... [/quote]

Good morning !

我要交雙重會費就差唔多啦 !

大宅

我都

你地咁夜都唔瞓, 我現在同恩恩一齊早起身, 都要早d瞓.

珍珠宮

healthyan, sheeta;

識女仔唔緊要呀! 最怕佢玩自閉.

大口,

放心啦! 6萬好快冇事架喇!!!

男爵府

聽日同亞仔去 Lantau Island 少林寺,希望唔好落雨。

男爵府

你地睇完小學 open day, 記得上黎分享。

男爵府

而家先得嫻上黍
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

男爵府

貓貓Sharon 寫道:
而家先得嫻上黍

返工慣唔慣?

男爵府

你地咁夜都唔瞓, 我現在同恩恩一齊早起身, 都要早d瞓.

我都唔想,老公做緊野,咪上住網陪佢囉。

男爵府

聽日早起,訓啦。

大宅

mama1210 寫道:
HP, wingma, edmundmama, hinhinmun, healthyan, tammy, onon, macca:

多謝大家既關心, 婆婆呢幾日不斷比庶水, 意米水佢, 已經有小小好轉啦, 雖然條豬唇仲係好紅, 不過白點已經散左好多, 我估唔駛入院啦, 希望佢快d食番多d野啦.....

hinhinmum

首頁

尾頁

跳至