自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

水晶宮

畀面勳章

Re: 誰是女藝員A小姐?

胡x欣冇選過香港小姐,佢係選cover girl架~
同埋話當事人05年5月開始相戀。 吳x康呢pair都好多年啦~
kt1 寫道:
胡X欣&吳X康

大宅

I want to know also

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

畀面勳章

又好似似層層.....

娛樂名人
C18 蘋果日報

阿Don失葉翠翠玉照

李逸朗(Don)與新人泳兒昨日接受健康節目訪問,患有鼻水倒流的泳兒即場請教節目中的耳鼻喉醫生。受鼻敏感困擾一段日子的泳兒每次演出都擔心會唱到半途咳嗽,故希望能早日根治。

入行幾年,阿Don首次獲公司送贈禮物,原來他日前到廣州出席頒獎禮時失掉手提電話,問到會不會怕外洩情慾短訊及珍藏密照?他笑說:「我好少發短訊,

子爵府

其實會唔會唔係大婆台既藝員呀?? 如果係既話..d xxx 周刊仲唔爆咩
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

水晶宮

畀面勳章

係喇係喇!!!
我就係講緊呢篇報導囉~~~
另外今日東方又特登訪問左葉翠翠,似係影射緊......
[quote]
Teresa 寫道:
又好似似層層.....

娛樂名人
C18 蘋果日報

阿Don失葉翠翠玉照

李逸朗(Don)與新人泳兒昨日接受健康節目訪問,患有鼻水倒流的泳兒即場請教節目中的耳鼻喉醫生。受鼻敏感困擾一段日子的泳兒每次演出都擔心會唱到半途咳嗽,故希望能早日根治。

入行幾年,阿Don首次獲公司送贈禮物,[size=x-large]原來他日前到廣州出席頒獎禮時失掉手提電話,問到會不會怕外洩情慾短訊及珍藏密照?他笑說:「我好少發短訊,

侯爵府

好媽媽勳章

我地成班同事都估係 楊思奇 同 李永豪 (又好似唔係05年先拍拖 ) / 官恩na 同 吳唱k (but 阿k 又好似唔止 22yrs )好好玩 快d 搵下邊個先係 ms a

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

copy

A小姐 = 胡定欣 = 24 歲?
吳浩康 = 22歲?

案情指,廿四歲的A小姐及廿二歲的B先生於去年五月開始拍拖,今年五月十三日,A小姐到訪B先生的寓所,更於他面前更衣,期間B先生利用摩托羅拉手機拍下A小姐赤裸上身情形,過程約十秒,片中清楚展露A小姐的芳容及赤裸上身。

四天後,B先生致電A小姐,表明他不慎將手機遺留於的士內,他除即時停止手機服務外,並向警方報失。六月二日,A小姐收到一個有來電顯示之手機短訊,通知她「想

子爵府

子爵府

Deep Ng: Age 22

子爵府

仲有邊pair ............

水晶宮

畀面勳章

思琦姐已經廿八年華啦!
李永豪又點止得廿二歲呀?!
ShinTeresa 寫道:
我地成班同事都估係 楊思奇 同 李永豪 (又好似唔係05年先拍拖 ) / 官恩na 同 吳唱k (but 阿k 又好似唔止 22yrs )好好玩 快d 搵下邊個先係 ms a

子爵府

楊思琪今年28歲喎

男爵府

崔X邦 唐X詠

大宅

似係呢pair喎~

胡定欣 - 1981年9月9日
吳浩康 - 1983年6月13日

子爵府

胡杏兒好似選港姐早過楊c奇...........

子爵府

崔X邦唔只22o丫o麻

子爵府

越睇越似...........
nicole_leung 寫道:
似係呢pair喎~

子爵府

呢pair 拍左兩年拖。

nicole_leung 寫道:
似係呢pair喎~

民房