美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

m6 - 我做左2個星期腰瘦左3吋

我係中環做緊m6 & g5 都幾好呀~佢比左d coupon我5次$600(只限新人), 我試左都ok, 但佢話5樣野只係可以玩一次唔可以重複, 我pat pat同都收左哈哈~
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

別墅

Re: m6 - 我做左2個星期腰瘦左3吋

Please pm to me , thanks!

男爵府

can you also pm to me

大宅

我已經打比幫我做m6個女仔, 話你地會找佢

子爵府

可唔可以比d資料我睇睇

大宅

Hi fanipwife,

Would you please also PM the information to me? Thank you.

大宅

would u please pm me as well? thanks

男爵府

Please pm to me, thanks

大宅

fanipwife,

Please PM me the details.

Thanks

大宅

已經pm你地啦∼∼你地記住呀$600 coupon可以做5次平均$120 一次, 唔可以做同一樣野, 我做左1次m6, 1次facial, g5, 焗倉, 人手淋巴, 一part 35min到, 我試完覺得ok, 我先join, 不過我多數做m6&g5, 有時先做焗倉, 我又join左facial, 我同大家講明先我都係朋友介紹先上去做, 同該公司冇咩關係, 我只係覺得work先介紹比大家, heehee我怕版主話我買廣告

大宅

點解你可以瘦得甘勵害, 有成3吋, 我做左50次, 每星期2次, 只係成個身形瘦小小, 條腰一點都冇瘦, 唔通部機or做法唔同? 可唔可以講詳細小小來聽下, thanks!

大宅

心雨 寫道:
點解你可以瘦得甘勵害, 有成3吋, 我做左50次, 每星期2次, 只係成個身形瘦小小, 條腰一點都冇瘦, 唔通部機or做法唔同? 可唔可以講詳細小小來聽下, thanks!

我都係一星期2次m6, 佢會同我做g5打鬆散全身脂肪,咁樣先可以減肥, 因為我個肚, patpat, 同腳都好實, 打散之後再做m6, 做左m6之後最好焗下倉, 流多d汗同飲多d水, 不過佢都有講每個人手勢唔同, 我patpat都瘦左1吋呀, 手臂佢話就難減d, 所以我手臂未減到, 咁你係唔係咁做呀?你50次幾錢呀, 我係全身計1part35min, 佢地話出面好多都係手臂1part, patpat1part, 腳1part, 你到係唔係全身呀?

大宅

我係全身做, 每次part 半, 即是 52min, 只做 m6, 覺得背部好像溥左, 其他又唔覺, 1 part $100. 做完吋數and 磅數都好冇減, 佢地suggest 我開淋巴course, 我冇開到, 都唔知得唔得.

大宅

心雨 寫道:
我係全身做, 每次part 半, 即是 52min, 只做 m6, 覺得背部好像溥左, 其他又唔覺, 1 part $100. 做完吋數and 磅數都好冇減, 佢地suggest 我開淋巴course, 我冇開到, 都唔知得唔得.

咁你做g5啦, 打散脂肪先啦~
開淋巴course<---m6都可以有淋巴作用

民房

Please pm some information for me, thanks! :-P

子爵府

佢地一個course 幾多$$, 等我有心理準備

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Hi Fanipwife,

Can you also pm info to me? Thanks

Karen

大宅

PM左你地啦

男爵府

DEAR FANIPWIFE,
CAN U EMAIL TO ME PLS?
[email protected]
THANKS/ANNIE

首頁

尾頁

跳至