自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人尋晚睇明珠台Prison Break?

Michael 好靓仔...佢個律師朋友好熟面口,有冇人知佢叫咩名??

男爵府

Re: 有冇人尋晚睇明珠台Prison Break?

我都覺得 Michael 好靘仔呀!! & 我覺得都幾好睇呀, 我下個星期實會追架!!

男爵府

hashtag旅遊勳章

正呀!節奏又快,啲人又型!

大宅

Bernice 寫道:
Michael 好靓仔...佢個律師朋友好熟面口,有冇人知佢叫咩名??

http://www.fox.com/prisonbreak/bios/bio_donovan.htm

果陣時同阿女一口氣睇幾集,因劇情真係好吸引的

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

一個字"正", 人0地話收視重勁過"Lost"

大宅

好慘呀! D 細路要睇 15/16, 我睇得小小喳 :-( :cry:

水晶宮

畀面勳章

睇預告好似好暴力,果陣亞仔又未

伯爵府

DongDongBB 寫道:
我都覺得 Michael 好靘仔呀!! & 我覺得都幾好睇呀, 我下個星期實會追架!!

我覺得佢同佢阿哥都幾似樣,唔知係咪因為都係剃左頭既關係呢

首頁

尾頁

跳至