論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有冇人係 陽 光 女嫞 請過工人? 間 agent 職員 盡責嗎?

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

妳睇下家傭版置頂度條thread可估計到呢間公司如何

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

明白嗎﹖

侯爵府

oh, 係喎. 之前冇留意. 以家睇到了.

珍珠宮

畀面勳章

大宅

應該有問題的,因我報警拉我工人虐兒時,有位警察問我是不是陽X請的,佢接過好多CASE都係le間陽X的。

大宅

BK Milk勳章

陽光出哂名.................衰及不負責任

千其咪上當
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png

伯爵府

畀面勳章

引用:有冇人係+陽+光+女嫞+請過工人?++間+agent+

原帖由 chan328 於 13-04-17 發表
有冇人係 陽 光 女嫞 請過工人? 間 agent 職員 盡責嗎?
黑店中之超級黑店。

別墅

BK Milk勳章

回覆:HappyDay2008 的帖子

喺邊度search倒家傭版?

禁止訪問

引用:應該有問題的,因我報警拉我工人虐兒時,有

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:應該有問題的,因我報警拉我工人虐兒時,有

原帖由 decmama 於 13-04-17 發表
應該有問題的,因我報警拉我工人虐兒時,有位警察問我是不是陽X請的,佢接過好多CASE都係le間陽X的。 ...
嘩,佢咁出名

民房

呢間野最叻同工人夾埋做戲, 幾個鐘前就無奈地支付咗筆解僱費, 用咗個工人1.5月, 就俾佢地賺咗 一筆AGENCY FEE。仲唔知佢會唔會HARD-SELL比第二個,然後又賺多一筆。真係要小心!!!!!!!!

呢間無良AGENCY簡直係黑店中嘅極品!!!!!!!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至