自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 請問有冇人或朋友係養和做眼手術失敗架

曾經唔知喺邊度睇過d報導話矯視點都有d風險, 你地睇d眼科醫生, 10個有9個都係戴眼鏡, 如果真係10拿9穏, 佢地就大部份都會做啦

大宅

我老公都係咁話, 如果真係冇問題, 點解d眼科醫生個個都唔做喎
Kimuimoon 寫道:
曾經唔知喺邊度睇過d報導話矯視點都有d風險, 你地睇d眼科醫生, 10個有9個都係戴眼鏡, 如果真係10拿9穏, 佢地就大部份都會做啦

複式洋房

我係吳彤女醫生幫我"做眼手術"

因為我聽講座是"吳彤女醫生"講的,
所以由她幫我做...

大宅

我諗其實好多人做眼手術都會諗養和,而指定醫生同不指定醫生差好遠,不如做個統計邊個醫生做成點,到派到某一個醫生時心都有個譜呀,可以幫吓其他人。

1.吳彤---芷晴媽咪(good)
MuiTse(good)
2.郭X豪---AK+BB(good)
REIKI(bad)
3.李維逹---思樂媽媽(good)
mimi2005(good)
4.謝道欣---bigheadcat(good)

大宅

我老公原本都想做,但聽有一位驗眼師話;唔知係咪真?有做過既媽咪可否解答?

1--眼會好乾
2--會好怕光,對光好敏感…
3--可能會有散光
4--近視可能會再返黎

所以終於都放棄,可能以後有更好既技術?

子爵府

2024年龍年勳章

Hi jo2002

1. yes, 眼會好乾 ... 但有人造淚水比你用(要比$)..用左一排唔要用ka la.
2. 初初最完手術後會有D怕光...但習慣左又無野ka la..
3. yes..我老公有...其他人唔知係咪咁呢?
4. e 生都話會有可能ka..但我老公暫時都ok..

其實你可以先去聽下D講座...先再決定..

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我諗我只能夠話郭X豪係 ok, 唔能夠話佢算 good ~

bigheadcat 寫道:
我諗其實好多人做眼手術都會諗養和,而指定醫生同不指定醫生差好遠,不如做個統計邊個醫生做成點,到派到某一個醫生時心都有個譜呀,可以幫吓其他人。

2.郭X豪---AK+BB(good)
REIKI(bad)
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

大宅

更正:

2.郭X豪---AK+BB(okay)
REIKI(bad)

民房

我4年前在養和做lastik,非常成功,是曾雁醫生。
他現在沒有在養和嗎?

首頁

尾頁

跳至