嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人有興趣用膠墊鋪地?

我係家品店見到D硬膠地墊,size :2尺x2尺1塊, 1pack 4塊 $20
質地好似一般家品店1尺x1尺1塊果D,質素ok啦,有少少壓過痕跡。玩具反X城賣緊$99包2塊!
我估係china made,唔係邊有咁平!but 方便嘛!太細塊清潔又麻煩,BB又易拆到週圍都係,有排執!

別墅

Re: 有無人有興趣用膠墊鋪地?

我之前用一大塊嘅THOMAS 地墊都好好用,

亞B細個時我都買過妳講個D, 但係佢好口痕成日放入口, 為免食咗少少落肚, 所以改用一大塊好D。
Welcome to my blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/bluecheung2001

複式洋房

我係日本城買

大宅

BK Milk勳章

我都係用6x6大幅的thomas圖案地墊.細幅有好多塵埃,好難清潔.大幅d容易好多.

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

debbymama 寫道:
我係家品店見到D硬膠地墊,size :2尺x2尺1塊, 1pack 4塊 $20

請問位置係邊?

別墅

北角糖水道

別墅

babyhowie

E+好多地方都有得買, 文具店/玩具店/精品店啦, 花園街近火車站天橋位(卓悅隔離及對面)都有, 有THOMAS/WINNIE THE POON, 我今天見過WINNINE 大張買$170 不過THOMAS 就貴D 要$3XX 。
Welcome to my blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/bluecheung2001

複式洋房

請問呢位ma ma用緊個幅6x6的thomas大地墊係邊到買,請問有無其它款呢?many thanks
wendywoo72 寫道:
我都係用6x6大幅的thomas圖案地墊.細幅有好多塵埃,好難清潔.大幅d容易好多.

子爵府

我個女用個張play mat 係 千色店買,$99,我覺得好好用,又易清潔,大約1寸厚

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實我係想買2' X 2'個

子爵府

我都想知!thank!
CatherineLam 寫道:
請問呢位ma ma用緊個幅6x6的thomas大地墊係邊到買,請問有無其它款呢?many thanks [quote]
wendywoo72 寫道:
[/quote]

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

妳係咪講緊puzzle型果d地墊呀?

[quote]
babyhowie 寫道:

大宅

個幅6x6的thomas大地墊有幾厚呀

子爵府

[quote]

大宅

LittleMiyo
張play mat 有幾大張?

LittleMiyo 寫道:
我個女用個張play mat 係 千色店買,$99,我覺得好好用,又易清潔,大約1寸厚

水晶宮

[quote]
kittypo 寫道:
[quote]

首頁

尾頁

跳至