懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

hello >.< 我生左喇

大宅

Re: hello~~我生左喇

盈盈262:

首先恭喜晒你呀 大小平安 你要好好休息一下 la 不過就睇唔到你bb個樣喎 仲有呀 你先生係咪姓英架 bb叫做英國亮 咁你有無帶奶粉去qe比bb食呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

恭喜晒

子爵府

恭喜哂呀

大宅

恭喜晒~~~~~
不過睇唔到你個B個樣呢~~
可能要再upload lu~~

大宅

恭喜晒 :wink:

禁止訪問

伯爵府

盈盈262 ,

恭喜晒你呀! 大小平安!!~~

別墅

盈盈262

恭喜你呀~~

一路都以前係女.....咁咪買左好多女仔衫囉~~~??

照過幾多次話係女呀!?

聽日就係我既預產期啦~~

好緊張呀!!

伯爵府

恭喜晒~~

複式洋房

恭喜晒!BB好得意!請問你O向邊間E院生呀?

大宅

BB 好可愛啊~~~~~
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

禁止訪問

大宅

盈盈262 ,

恭喜哂你呀,又會咁都得既.原來照U/S 都未必準.
你個bb好精靈喎,有幾多磅重呀??

點解要開刀生既??

別墅

盈盈262

O...thank you~~

祝你同小b身體健康~~

生左我會同大家講聲嫁啦~~

好心急呀!!!但我依家一d feel都冇...

唔知會唔會遲呢?

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜呀.....^^
好好笑...見到妳bb既相....就知妳一定買左好多粉紅色衫仔啦....
我照左係仔仔呀...買左好多男仔衫...唔知會唔會又唔同呢
妳開刀係半身定全身麻醉呀 ??
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

畀面勳章

恭喜哂~
你個仔仔個名好攪笑...
令我想起諸葛亮~
同埋你老公個姓真係好特別wor~
我都係第一次聽到人姓英咋~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

HI 盈盈

恭喜呀 ! bb 好精靈呀 !

係羅, 點解你要開刀呢 ? 照左u/s 都有錯架 ? 唔知我會唔會呢 ? 因我照左 次次都係女. 但我成日感覺自己生仔. 我個款似奶奶相麻, hehe.

你休息下啦 !
]My Melody[/url]

男爵府

盈盈, 恭喜你呀! 我都相信你老公一定歡喜若狂!
你係預約開刀定係緊急開刀架? 住左幾多日先出院呀?
開完刀辛苦嗎? 傷口點呀?
你都要好好休息呀! 先有精神照顧小b.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

恭喜哂呀 !

首頁

尾頁

跳至