跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 你地bb條頸有力未架?仲有識唔識轉身架?

我個仔未滿月已好硬淨,條頸唔知點解咁有力,個頭擰左擰右ar..隻腳仔成日撐來撐去, 鍾意伸好耐懶腰, 而且鍾意打直抱!好鬼盞 成日遼人傾計!
[img][/img]

子爵府

edmondshirley 寫道:
我個囡條頸都有D力架, 識得左右兩邊轉, 不過佢D頭髮就少左好多喇, 吾知係吾係因為磨得多呢 ?? 你地個 BB 係吾係都係咁O家 ?

我個囡囡又係呀, 成日2邊擰...後面宜家有個圓型位好疏, 近睇d頭髮磨斷哂, 淨番半cm...好肉酸呀 :-(

子爵府

我個bb又係咁, 一係瞓幾個鐘, 點搞佢都唔醒, 試過最多瞓8個鐘, 一係成日都唔瞓, 就算瞓都係瞓幾個字就起身.
MMKK 寫道:
仲有, 佢好得意+, 佢一係成日都訓(你點郁佢, 佢都叫唔醒),一係成日都唔想訓, 要人陪住佢玩 (你點抱佢訓, 佢都唔想訓), 玩一日訓一日, , 你地d BB會唔會係咁+

子爵府

我個bb條頸都有d力, 佢又係成日用對腳"young" 下 "young" 下咁去到個床頭, 個頭仔頂住個床頭仲"young" .

側身瞓, 未滿月已經識lu, 但就未識轉身.

仲有我用雙手抱住佢加拿大時, 佢會用對腳"young" 起, 成個企住度.

別墅

別墅

我個仔頭up up

so頭頭

別墅

我阿b成日笑,個樣好蠱惑.
:-P

首頁

尾頁

跳至