自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

引用:阿B15日大,今日姑奶打電話同C6講,佢地既

原帖由 lingcheling 於 13-04-19 發表
阿B15日大,今日姑奶打電話同C6講,佢地既阿叔,阿E,舅父。今個星期日去奶奶度食薑醋。姑奶叫C6 帶阿B返去 ...
我會盡量同夫家保持好關係,身邊插一堆釘,到頭難為自己。男家事,一定睇老公頭,佢好,比佢好多兩分;佢差,比佢收歛二尺。

男爵府

回覆:返唔返99度好?

坐緊月自己同阿b邊度都唔去,仲要落雨,一陣吹親就麻煩

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

阿B15日大,今日姑奶打電話同C6講,佢地既阿叔,阿E,舅父。今個星期日去奶奶度食薑醋。姑奶叫C6 帶阿B返去 ...
想睇b叫佢地嚟囉!

大宅

引用:Quote:原帖由+lingcheling+於+13-04-19+發

原帖由 wonderlulu 於 13-04-20 發表
我會盡量同夫家保持好關係,身邊插一堆釘,到頭難為自己。男家事,一定睇老公頭,佢好,比佢好多兩分;佢差 ...
識做,好新抱!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

坐月唔出得街?咁帶BB去母嬰健康院又得?

其實係自己個心唔想返多D

唔想返咪唔好返,如果你99個邊D人體諒你既話。。。

珍珠宮

梗係佢地黎啦,坐緊月點出去?如果唔想/唔鍾意黎就等滿月先見啦:;pppp:

大宅

回覆:返唔返99度好?

No

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未坐完月,唔去了

首頁

尾頁

跳至