家事百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

急!!如何防止BB手及腳伸出床隙外

我BB 6個月, 現發覺手,腳都愛伸出床外, 即木同木之間, 擔心會有事, 已用

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Re: 急!!如何防止BB手及腳伸出床隙外

我個時係用大毛巾同扣針圍住個床欄,條毛巾係床入面包向外面,之後再用扣針固定好,記得要預留長少少同原本個床圍扣埋一齊,否則就會有窿位俾 bb 手腳伸出黎•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

複式洋房

no wind inside it?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

用呢個方法真係無風入架,不過你可以去窗簾鋪買一兩碼厚少少o既紗布,用返我呢個方法黎圍住張床•

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

最簡單方法用床圍

複式洋房

thanks

首頁

尾頁

跳至