自由報料

跳至

首頁
12345...99

尾頁

男爵府

有無人曾經係日本留學過呀 (PART III)

大家繼續傾啦

PART II

大宅

Re: 有無人曾經係日本留學過呀 (PART III)

mayuki

咁快趣o既

皆さん、
わいわいしましょうよ∼
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

男爵府

新しいTOPIC, おめでとう!!

大宅

早晨呀~~各位.

咁靜o既??

日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

hi all
唔上黎一排, part 3架喇...

oh~~mayuki, 好耐無見你喇, 最近好麻?

大宅

era

坐完月未呀?
我巳經唔係好清楚幾耐無上過黎

大宅

hi all

大宅

Hello !

[img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/56/56/3/56/71/451135671SqyzQc_th.jpg[/img] [img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/60/60/4/65/56/2188465560027757856MAIunO_th.jpg[/img] [img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/52/152/8/42/82/2063842820027757856QHrGpB_th.jpg[/img] [img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/42/42/5/75/53/2978575530027757856rWNNLF_th.jpg[/img] [img][/img][img][/img]

大宅

a little bit busy tim :-(

大宅

i was change my last day to 14,sep

大宅

MIMI

你咪好快甩難??
咁幾時返新工??

大宅

bbpig138 ;

yes, i will start my new job at 20,sep ( wed )

大宅

MIMI

你就好啦, 甩難.

咁呢幾日咪冇乜o野做囉???

大宅

bbpig138 ;

Friday go to Disneyland.
sat go to shopping with my mum and daughter
sun holiday
nxt monday and Tue send my daughter go to kindergarten and pick up her from school
more time with my daughter , because the new job will be ......... busy than now

男爵府

環保接龍勳章

all
我部腦突然short左,一直上唔到來.而家都係上得麻麻地咋,所以淨係上來報聲平安者 ,我諗要第日先再傾得啦,bye-bye!

大宅

ERA :

take care la

大宅

MORNING

大宅

mimi

你返埋聽日就甩難啦.

不過fri 去廸士尼會唔會落雨呢??

era

好彩係你個電腦short o者.

大宅

MIMI你轉工喇?
咁咪好囉, 無謂對住D煩人

咦? 咁會唔會好似MAYUKI咁之後唔見左蹤影

大宅

咦? 點解今日......我竟然係第一個入黎??
會唔會亦係最係一個呢??

首頁
12345...99

尾頁

跳至