自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

回覆:【可樂17個不為人知的用途】太強大了...!!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Thanks for sharing !

男爵府

臨尾嗰句好正!咁多用途嘅化學嘢飲落肚咪我早幾日先飲完嚟

大宅

男爵府

可樂真係飲壞人,我舅母仲飲到做手術,少飲為妙

大宅

玩具勳章 畀面勳章

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

試下用黎清潔先

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大宅

畀面勳章

回覆:CannieWP 的帖子

她飲那一種可樂又做咩手術?本人很喜歡可樂㗎!

水晶宮

玩具勳章

你用可樂整d頭髮,無污垢
但係有昆蟲 lor@@
我要正能量!

大宅

少飲少飲

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

睇完唔敢飲......
原來咁多 function....

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

唔係好信囉!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

#Onon. 發表於 13-4-21 15:29
你用可樂整d頭髮,無污垢
但係有昆蟲 lor@@
之後再用洗頭水

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

水晶宮

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

引用:她飲那一種可樂又做咩手術?本人很喜歡可樂

原帖由 sceci 於 13-04-21 發表
我舅父以前好鍾意飲原味紅色果隻,仲當水咁飲,點知日子耐左就開始胃痛,跟住仲成日嘔,佢果時唔知咩事又唔睇醫生,結果食親咩都嘔,攪到d牙都畀胃酸到爛晒,後尾我阿婆忍唔住佢嘔到成個廁所都臭晒,就捉左佢去醫院,原來佢個胃已經壞左,直頭係爛到發漲果隻,根本消化唔到d食物,所以先會咁嘔,另一方便就係d食物落唔到腸,吸收唔到營養之餘亦影響到腸胃同排唔到便,最後要切除3份2壞死左既組織,而家仲留有一大條蜈蚣形狀既疤痕係心口對落位置,所以可樂真係少飲為妙

男爵府

引用:她飲那一種可樂又做咩手術?本人很喜歡可樂

原帖由 sceci 於 13-04-21 發表
唔好意思,係舅父唔係舅母,岩岩先知我之前打錯左。

首頁

尾頁

跳至