2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家好呀, 我平時都係慣著LEGGINGS, 但而家著唔到啦, 好窄, COOL住好辛苦, 大家分享吓~~~

伯爵府

2019勳章 春季勳章 好媽媽勳章

引用:大家好呀,+我平時都係慣著LEGGINGS,+但而家

原帖由 Caro0913 於 13-04-21 發表
大家好呀, 我平時都係慣著LEGGINGS, 但而家著唔到啦, 好窄, COOL住好辛苦, 大家分享吓~~~ ...
冇買,但我平時d 衫都鬆身,legging 就底腰應該會少少!上胎買左一條大肚牛仔褲,過多兩日摷下先

今晚又OT!!!!

伯爵府

回覆 Caro0913 的帖子

都係穿返自己D衫,但就只穿鬆身leggings
買了幾條孕婦底底

別墅

回覆:大家開始著大肚衫未呀???

未呀,著開d鬆身衫,都仲係平時既牛仔褲

別墅

我番工要著得斯文,冇得著legging
忍唔住晌媽咪屋買咗條半截裙,但好貴

別墅

回覆:大家開始著大肚衫未呀

我都係leggings呀,以前未有b着xs,宜家m碼就嚟着唔到啦,上次買左L碼但係腳位太鬆,唔知點算???!!!唔知你哋有冇呢個情況

大宅

2019勳章

我有著大肚legging 大肚牛仔褲,全部都係我妹剛剛生完bb比我。佢係淘寶買,牛仔褲有一條係香港買一d都唔slim cut反而幾條淘返來cutting重靚好多。所以大家可以考慮去淘下。

大宅

2019勳章

Haha 我都e條大肚legging好舒服。影比你地睇下。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019勳章

Haha 我都e條大肚legging好舒服。影比你地睇下。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

我有著大肚 leggings,低腰褲,之前啲牛仔褲著唔到啦

複式洋房

回覆 tyn904 的帖子

响邊度有得買呀???

複式洋房

kiki06032013 發表於 13-4-21 21:38
我都係leggings呀,以前未有b着xs,宜家m碼就嚟着唔到啦,上次買左L碼但係腳位太鬆,唔知點算???!!! ...

我都係呀, 買咗啲大肚褲, 全部都好鬆, 都係留番响屋企著咋.....

複式洋房

tyn904 發表於 13-4-21 22:07
我有著大肚legging 大肚牛仔褲,全部都係我妹剛剛生完bb比我。佢係淘寶買,牛仔褲有一條係香港買一d都唔sli ...

咦, 咁可以俾淘寶條LINK OR响邊間買呀, 我諗買多幾條都得!

別墅

回覆:大家開始著大肚衫未呀???

H&M媽媽衫好舒好靚,一d都唔娘!

複式洋房

回覆 Coo1y 的帖子

咁有冇LEGGINGS 同埋幾錢呀??

大宅

2019勳章

回覆 Caro0913 的帖子

你去淘寶搵下, 其實好多, 間間都差唔多, 我多數係搵D舖最多人買, 睇埋月家評分買, 你買多幾間集運返香港. 一定平過香港好多,香港D大肚衫褲係一D都唔平.

別墅

我都係响淘寶買大肚leggings, 又平又舒服~~

別墅

我都係著平時啲衫褲,只要唔好cool 住個肚就可以。
我買咗大肥牛仔褲都覺得cool 住想嘔

別墅

回覆:tyn904 的帖子

淘寶啲款仲多啲同靚啲添!

複式洋房

PLUTO_JOEY 發表於 13-4-22 13:15
我都係著平時啲衫褲,只要唔好cool 住個肚就可以。
我買咗大肥牛仔褲都覺得cool 住想嘔

如果cool住就唔好啦, 牛仔褲我好早都著唔到啦, 放棄咗, 而家日日都係著leggings~~~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
0 ... 2 3 4 5 6