自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

平時買開果間藥房對住新墟街市果間,之前$145,今日去問$175,同萬寧差吾多,我聽完即走,寧願著h牌褲仔好過。唉,搶完奶粉搶尿片,遲啲會搶咩呀?

lina9316  閉家伙,輪到尿片la  發表於 13-4-21 22:07

男爵府

玩具勳章

回覆:Merrie尿片俾大陸人搶完,加左$30包。

係粉嶺辛苦買到一包都由$137加到$155。仲要問都話冇,俾屋企人見到話果度咪有囉,根本唔多想賣俾我地。

大宅

遲d米搶埋你層囉,幾多大陸人係咁買樓,好似唔洗錢咁

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

咩都搶, 仲要搶貴晒!

珊瑚宮

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章

禁止訪問

大宅

請問有冇姐妹知港島區仲有邊度有merries大碼?阿仔就快冇片片用了

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 tedghost 的帖子

唔係話轉就轉,我仔除咗merries,其他隻隻牌子著過都紅patpat

子爵府

減齡達人勳章

子爵府

引用:請問有冇姐妹知港島區仲有邊度有merries大

原帖由 Bearvv 於 13-04-21 發表
請問有冇姐妹知港島區仲有邊度有merries大碼?阿仔就快冇片片用了

...
上環有

大宅

回覆:kocci 的帖子

咪就係!乜都搶貴哂,極Q乞人憎!最慘人奶B唔係隻隻片都著倒!

珍珠宮

引用:係粉嶺辛苦買到一包都由$137加到$155。仲要

原帖由 SmallRiceBB 於 13-04-21 發表
係粉嶺辛苦買到一包都由$137加到$155。仲要問都話冇,俾屋企人見到話果度咪有囉,根本唔多想賣俾我地。

...
你邊間藥房買,咁衰ar,祥華邨間藥房都有得買架!

大宅

不嬲D大6人都有搶尿片架啦:;pppp: 我係沙田返工幾乎日日都見著佢地一架手推車有兩,三包花王/moony尿片

大宅

MommyPanel勳章 美好大世界2017勳章

但我之前買開merries間水貨店話因為碼頭工人罷工引致缺貨。

男爵府

引用:不嬲D大6人都有搶尿片架啦+我係沙田返工幾

原帖由 chan_gi 於 13-04-21 發表
不嬲D大6人都有搶尿片架啦 我係沙田返工幾乎日日都見著佢地一架手推車有兩,三包花王/moony尿片:badf ...
兩三包?兩三箱就有!都唔明點解要買日本貨,搶埋香港人鍾意用嘅野,其實佢地細佬着開浪褲,駛鬼用片,隨處痾架啦!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

點只藥房甘賤呀!
平時都有去開南x中心Baby pxxxx買尿片, 貪佢貨量多,唔洗周圍撲
之後呢排佢個度成日又話無貨呀,D貨比人訂哂,我唔係好信啦有無甘多人買呀?呢頭話番貨個頭又話無貨..後尾上到去真係無貨啦比我發現佢可以碌銀聯卡甘姐係方便D大6人買佢度買野啦!!所以我嬲到無左去個間野買野我地應該唔好再去幫襯呢間野,或者個D衰藥房!!淨係識做D大6人生意

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:原帖由+SmallRiceBB+於+13-04-21+發

原帖由 喜喜天使 於 13-04-21 發表
你邊間藥房買,咁衰ar,祥華邨間藥房都有得買架!
咪就係祥華村地下百佳附近果間囉,真衰。冇貨問佢幾時返貨,話過兩日,咁我62就日日去問都話冇。過左3日我地經開就去睇下。就見到一包大碼(佢仲要話好似冇,佢放埋係其他尿片,唔係同花王擺埋一齊)。我話乜咁快賣哂,佢就話係呀早兩日返貨所以賣哂,早兩日佢地又話遲兩日。問題係我62有去問,咁即係唔多想賣俾我地者。

首頁

尾頁

跳至