自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20130421/18235588

前日下午3時許,一團大約30多人的內地旅行團,原定於紅磡火車站乘直通車返回北京,疑因團友遲到而錯失了直通車開出時間,被迫滯留火車站。導遊本來安排各人轉到深圳入住酒店,但遭團友反對,雙方一直僵持。直至昨日凌晨1時,終於達成共識,一行人乘旅遊巴離去。

個B6重話B6人這麼支持香港人,火車竞然準時開車不等埋佢地.直通車有一半是大6鐵路局經營的.又奇怪火車車長怎樣知有那些尊貴的乘客尚沒有上車,就算知,亦沒可能delay開車,影響鐵路安全.

manicheung    發表於 13-4-21 22:13

禁止訪問

珍珠宮

回覆:北京客遲到冇火車搭 重鬧火車不等佢地

我都想佢哋早點返歸

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

珍珠宮

減齡達人勳章

叫佢地返火星吧

lolmum  火星都吾收啊  發表於 13-4-21 22:30

男爵府

甘巴閉就自己包車返去,再吳係咪坐大砲囉,咻一聲就返到北京啦

侯爵府

我唔洗你地支持,走啦!!
準時開車,自己遲到仲鬧人:;pppp:

水晶宮

全部都 ALL C 唔出頼地硬
:;pppp::;pppp::;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

好媽媽勳章

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

short short 地

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

:;pppp:痴根

珍珠宮

育兒性格勳章 畀面勳章

引用:http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/2

原帖由 Ann18 於 13-04-21 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20130421/18235588

前日下午3時許,一團大約30多人的內地旅行團 ...
點支持呀??? 大6人~~~ 講黎聽吓!!! 成班大6呀毛,不知所謂,其實想R錢就真啦~~~:;pppp::;pppp:

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/2

原帖由 Ann18 於 13-04-21 發表

前日下午3時許,一團大約30多人的內地旅行團 ...

simple is the best~

子爵府

成班都傻傻地:;pppp::;pppp:

珍珠宮

好媽媽勳章

真係口不擇言, 咁尊貴, 香港配你地唔起呀! :;pppp:

子爵府

回覆:Ann18 的帖子

咁尊貴應該包飛機直飛!:;pppp:

男爵府

我地唔駛你地支持, 唔該你地唔好再嚟, 你地真係好惡頂, 遲到同支持有乜關係, 永遠都係人地唔啱, 自己啱哂, 求吓你地唔好再嚟, 你地真係比世界上任何嘢都乞人憎, 你地咁巴閉唔該去四川救吓你地啲同胞先, 香港唔啱你地嚟, 因為香港人唔係野人, 我地同你地溝通唔倒

翡翠宮

減齡達人勳章

乜都鬧一餐

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

寶石宮

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至