夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

聽到你個情況好心痛啊!同我生完果時差唔多,我係99屋企坐月,因為一直兩家人關係差,99又成日覺得自己永遠係對既,超級固執,我同佢溝通唔到!住係人地屋企,我晚晚都狂喊,不停打自己,佢地日日叫我屋企人來同我傾,驚我睇唔開傷害自己同bb。

剛生完情緒真係會受影響嘎!尤其時當身邊人唔支持你時!你c6講到出口叫你走,我覺得真係過份咯!因為就算我點唔妥c6阿媽,c6都唔會趕我走。
佢屋企仲成村人你一句我一句,真係壓力好大!
不過目前最重要都係自己同bb! 養好身體,我地好多人支持你,你仲有屋企人係你身邊,一定要堅持啊!佢地會比你去探個女嗎?
其實佢地憑乜野keep住個女唔比你?一日法庭未批,佢地都無權禁錮你個女吧?

伯爵府

樓主, 支持妳, 一定要養好身子呀, 加油! 加油! 加油! 加油! 加油! 加油!

大宅

不能說什麼了, 你做什麼我地都SUPPORT的, 祝福您...

大宅

回覆 Kristine1110 的帖子

樓主你放心好好休養身體先,只要你身體係健康嘅,法庭九成九都會將BB 判畀媽媽照顧嫁!!

大宅

回覆:終於決定左喇...

為咗爭番個女一定要攪好自己身體呀!!!!唔好比機會男家入你有情緒問題,唔比番bb你。
加油,支持你!!

大宅

引用:為左你個BB+,+要加油堅強D發生咁既事真係會

原帖由 wing514 於 13-04-22 發表
為左你個BB , 要加油堅強D
發生咁既事真係會好傷心, 但呢班人真係唔值得你用心機去嬲
當佢地係陌生人就得
我會架喇

大宅

引用:你要好好照顧自己,先有能力去照顧BB嘛依家

原帖由 CHERRY410 於 13-04-22 發表
你要好好照顧自己,先有能力去照顧BB嘛
依家唔好擔心咁多 等身體/心理都好返D再同C6果邊傾下BB問 ...
我努力梗 今日社工見完我同c6 佢既意思系想我番去佢屋企湊bb 佢覺得應該系要俾個女一個完整既家 對佢黎講一個有爸爸媽媽先系家 即系佢俾我即感覺系:吾系想同我好番 系想砌一個屋企出黎姐 我即刻話我吾會番去 我吾想拖到啲女大個先發覺原來系行吾通 到時先離婚對女女既影響仲差

大宅

引用:有屋企人支持你已經好好,你一定要調理好身

原帖由 nnnyiunnn 於 13-04-22 發表
有屋企人支持你已經好好,你一定要調理好身體,唔好亂諗野,費事俾人有藉口話你精神有問題冇能力湊B,加油
...
我會努力架喇

大宅

引用:加油!Cheer+up!

原帖由 vego 於 13-04-22 發表
加油!Cheer up!
thx for ur support

男爵府

你今次係第二胎?甘你第一個bb呢?

大宅

雖然啲人成日話叫人吾好離婚,但我今次好支持你,有時勉強砌一個家庭俾小朋友,但媽咪爸爸感情吾好,都只會影響小朋友既童年,你要快啲振作起黎,吾需要理他們再講啲咩,因為他們都應該好清楚bb跟你既機會大啲,我相信bb跟你會好好多,因為你的家人都好好,你要加油

大宅

引用:聽到你個情況好心痛啊!同我生完果時差唔多

原帖由 koalababie 於 13-04-22 發表
聽到你個情況好心痛啊!同我生完果時差唔多,我係99屋企坐月,因為一直兩家人關係差,99又成日覺得自己永遠 ...
講真呢一個月比以往一年喊得仲多 我以前好鐘意笑架 系果邊真系生活得好辛苦 一個自己最應該信任 最應該支持自己企系自己身邊既人甘樣對自己系真系好傷 我對c6已經系冇期望 因為甘就吾會失望 甘樣自己先吾會再受傷害

佢地依家既意思系叫我番去湊bb 因為要俾個\"完整既家\"bb 但系我吾覺得甘樣夾硬要一齊對bb系好 遲啲個問題一樣會出黎 吾通到時又話離婚 跟著不停甘重覆又重覆? 甘樣對小朋友好咩? 佢今日話吾肯俾我接走bb 佢堅持我要湊bb就番去佢屋企湊

大宅

引用:樓主,+支持妳,+一定要養好身子呀,+加油!+加

原帖由 angiecarl 於 13-04-22 發表
樓主, 支持妳, 一定要養好身子呀, 加油! 加油! 加油! 加油! 加油! 加油!
多謝你既支持

大宅

引用:回覆+Kristine1110+的帖子樓主你放心好好休

原帖由 JoJoWong1234 於 13-04-22 發表
回覆 Kristine1110 的帖子

樓主你放心好好休養身體先,只要你身體係健康嘅,法庭九成九都會將BB 判畀媽媽 ...
我會努力養好個身體架喇

大宅

引用:為咗爭番個女一定要攪好自己身體呀!!!!唔好

原帖由 吳家有喜 於 13-04-22 發表
為咗爭番個女一定要攪好自己身體呀!!!!唔好比機會男家入你有情緒問題,唔比番bb你。
加油,支持你!!
我吾會俾佢地搶左我個女架 我會加油架喇

大宅

引用:雖然啲人成日話叫人吾好離婚,但我今次好支

原帖由 細細WING 於 13-04-22 發表
雖然啲人成日話叫人吾好離婚,但我今次好支持你,有時勉強砌一個家庭俾小朋友,但媽咪爸爸感情吾好,都只會 ...
我就系擔心呢個問題 吾系話有爸爸媽媽就系一個健康既家 單親既家庭有時比\"完整既家\"會更健康 我都覺得我屋企人比佢地好好多 起碼我有錯既地方我媽咪會指出黎要我改 而吾似佢媽咪將所有問題推晒落人地度 佢個仔就完美既甘

大宅

引用:你今次係第二胎?甘你第一個bb呢?

原帖由 咪咪2007 於 13-04-22 發表
你今次係第二胎?甘你第一個bb呢?
我大女系一個姨姨屋企全托梗 因為想我坐月果陣冇甘辛苦 本身想我媽咪湊 但系媽咪要番工冇時間

大宅

回覆:Kristine1110 的帖子

你個唸法好好,好正面,你很堅定,甘我地就放心,快啲食多啲野,支持你

禁止訪問

大宅

生大女時對你好嗎?

首頁

尾頁

跳至