懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問護協便d ,定係百貨店便d ?呢家我欠未買bb 要用濕紙巾,棉花,洗衣液個鎖碎野同入院要用既野未買。

大宅

98%貨品係護協較便宜!

大宅

回覆:Goodhappy 的帖子

大宅

回覆:Chucherry1234 的帖子

請問買什麼平d

大宅

回覆:請問護協有咩便咩野?

我都想問有無送貨呀!

大宅

回覆 TSUIKY 的帖子

店內零售貨品係冇得送貨,只係寄貨或訂貨貨品有得送,如bb床呀、某些牌子的尿片或醫療用品等。付款要現金或EPS。

大宅

回覆 Chucherry1234 的帖子

Pigexx乳墊、棉花球、棉花片、思x樂濕紙巾、棉片(我見好多人買思詩x產品,但我從來唔買,因覺又貴又唔多好用)、韓國順x兒濕紙巾、chuchx、nxk奶瓶奶咀、A字牌奶瓶消毒器等。當然啦,有些貨品係百貨公司做減價時,可能會更平;而個別產品係藥房會更抵,但整體而言,生第一胎,想買齊物品,又唔想四圍格價,護協係不二之選。
我只係認為那裡的bb衣服是最唔抵買!

大宅

回覆 happymilala 的帖子

那你要帶埋老公上去走一趟好了!棉花球唔好買莊臣牌,又貴量又少,試買CURITY"牌啦,一包500粒,雖則它自認non-sterile,但我兩胎都用呢個,完全無問題,陪月都讚其抵用好用

珍珠宮

回覆:請問護協有咩便咩野?

消耗品會平得少少,例如cc棉呀,huggies濕紙巾,但我只會順便買一兩包,因為平得少用得快又阻地方,如果你乜都未買,可以先諗定買乜,格價後先上去,佢有d平得少,喺其他地方買都ok,但某d平得多就抵,例如avent手泵,minimoto蓆(大約係護協$118,吉之島$148),chu樽佢$7x,出面賣$98,至於bath同洗衫都冇我要嘅牌子(我買洗衫nuk,沖涼就mustela同chicco)

男爵府

引用:回覆+happymilala+的帖子那你要帶埋老公上

原帖由 Goodhappy 於 13-04-21 發表
回覆 happymilala 的帖子

那你要帶埋老公上去走一趟好了!棉花球唔好買莊臣牌,又貴量又少,試買CURITY" ...
how much $$$?

大宅

因為我遲遲都未收到惠氏/雀巢會員證,仲未有機會上去證實一下,朋友話我知護協買紗巾最抵喎,不過前幾日我終於收雀巢會員證,可能過埋4月(公司有事忙梗)就上去睇睇

禁止訪問

大宅

回覆 人一木太 的帖子

幾十蚊左右

首頁

尾頁

跳至