嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

已經用merriers ,佢一打側瞓,好易漏,因為側邊2邊冇得索尿。而家用緊大碼,12 kg ,比較瘦,咁係咪要轉加大碼片片

伯爵府

回覆:男仔成日漏尿,求命呀,今次仲因為咁病左

瘦仲用大碼唔怕鬆?

子爵府

要穿合身既片,唔合身片大左邊闊左仲易漏,反而換密d最有效,我半夜起身睇bb瞓成點都會換埋片。

禁止訪問

子爵府

唔係鬆得滯, 係大腿側邊漏, 己經痴得好貼, 一打側瞓就會漏..

珍珠宮

我B都會漏,都唔明點解,近期成日則訓

大宅

遊學勳章

之前阿仔都有漏尿情況,換左P牌,無左呢個情況出現啦

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

片片唔啱都會漏嫁
每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

SABRINASHUEN 發表於 13-4-24 10:17
之前阿仔都有漏尿情況,換左P牌,無左呢個情況出現啦

係呀!我用咗P牌嘅褲仔都無漏啦!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

vickymok717 發表於 13-4-24 10:28
片片唔啱都會漏嫁

無錯,我之前都以為片大哋會好哋,結果漏得仲勁,換返啱碼嘅褲仔就無漏啦!

大宅

你仔仔大脾比較瘦 轉goon 大脾位較緊

FTM 全埋身
囡囡出世 3.61kg; 第5日出院 3.66 kg; 第19日 3.96 kg
1個月2日 4.50 kg;  1個月14日 5.26 kg
2個月3日 5.46 Kg (57.5 cm)
4個月 7.02 kg (64.5 cm)
6個月 8 kg (68.5 cm)
1歲 10.5kg (78 cm)

大宅

我個仔用P牌,脾粗,成日打側瞓,無漏尿

男爵府

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

我諗粗比係無漏的原因,我個常打則著花王
都無事,轉下其他細條些的牌子用下,希望
會好些

首頁

尾頁

跳至