產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我有多媽媽奶粉SAMPLE....想送交有需要人士.... (吾好浪費呀嘛...=P)

1) 惠X媽媽奶粉 900GM 1 罐, 未開, 2013年10月到期
2) 雅X喜康素,約10包
3) 美X佳兒媽咪奶粉,約10包

可油尖旺MTR或紅磡黃埔區交收....

大宅

回覆:MaYau620 的帖子

Check pm! Pls

別墅

回覆 destinyku 的帖子

我見到你的留言,但我PM唔到你呀..... 佢話我無"權限"WOR.... = =""
你可唔可以PM你個email比我.... 約交收時間?

大宅

[email protected]雅虎.com
Thank you so much

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

系未送晒喇?

大宅

引用:[email protected]雅虎.comThank+you+so+much +

原帖由 destinyku 於 13-04-22 發表
Thank you so much
Sorry呀!

子爵府

2019勳章

回覆:有冇想要媽媽奶粉sample

仲有嗎?

大宅

BK Milk勳章

送晒未呀??我想要呀~

伯爵府

我有大量媽媽奶...有意都可以pm 我

別墅

回覆:有冇想要媽媽奶粉sample??

我冇啦,你睇上面嗰位朋友幫唔幫到你.....

首頁

尾頁

跳至