自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

而家搵到隻貴婦,朱古力色,男仔,$2380
我未養過狗,我應該要問d乜,迷你種,我想知同普通有咩分別?喺西鐵交收,其實可唔可信,thx

大宅

回覆:有冇人試過上網買狗,請俾意見,thx

請支持領養

蜆介鯪魚球    發表於 13-4-21 23:46

禁止訪問

大宅

引用:請支持領養 +

原帖由 catgugu 於 13-04-21 發表
請支持領養
X2

男爵府

領養啦,勿助長狗販,繁殖場的狗狗生不如死,每日做生仔工具

偷懶喵星人    發表於 13-4-22 00:51

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

領養啦

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

So碧 發表於 13-4-21 23:37
絕對不要幫襯!他們是要母狗不斷生去繁殖揾錢,又無血統又無專業基礎,買到病狗又慘,你愈買佢愈繁殖隻媽媽 ...

agree, 幫襯呢D真係好冇陰功

可以既話請領養啦

禁止訪問

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:chilleylok 的帖子

點解唔去領養? 支持領養唔好買啦, 有d無良嘅人會賣d病狗比人架 !
你去寵物趣談果邊大把jm可以教你.

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好啦…信唔過

禁止訪問

侯爵府

2019新春慶豚圓

引用:而家搵到隻貴婦,朱古力色,男仔,$2380我

原帖由 chilleylok 於 13-04-21 發表
我未養過狗,我應該要問d乜,迷你種,我想知同普通有咩分別?喺西鐵 ...
希望你唔好助長狗販,好無人道架,而且佢地係環境惡劣下出世照顧,有咩事你都追唔返,生命黎架,請尊重!!請你支持領養

大宅

2019勳章

買左返黎大把手尾跟!領養啦,其實領養唔一定只得唐狗架!

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

貴婦,朱古力色,男仔,$2380 <---咁平... 小心隻狗狗有病..像樓上JM講~母狗不倒生...好慘..領養我覺得更好..

大宅

引用:Quote:原帖由+catgugu+於+13-04-21+發表請

原帖由 Manmanma~ 於 13-04-21 發表
X2
Agree

子爵府

引用:請支持領養 +

原帖由 catgugu 於 13-04-21 發表
請支持領養
撐~~好多毛孩子等緊一個家

伯爵府

畀面勳章

分分鐘可能買隻病狗或者買隻大種貴婦唔奇,而且領養啦樓主,只要你唔介意佢地年齡可能比較大

除了你我誰都不愛,to have but not to hold

大宅

引用:而家搵到隻貴婦,朱古力色,男仔,$2380我

原帖由 chilleylok 於 13-04-21 發表
我未養過狗,我應該要問d乜,迷你種,我想知同普通有咩分別?喺西鐵 ...
Bk 出覌过賤媽賣病狗。小心

大宅

領養x n

子爵府

支持領養,有心的話,貴婦狗都有得領養

首頁

尾頁

跳至
熱門主題