夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

三日一小吵,五日一大吵,我都唔想同佢嘈,但佢好似癲狗咁,不停掉野,大叫,亞女又狂喊,我已經無心機維持落去

複式洋房

回覆:好想離婚

明白兩公婆常吵架是很辛苦的,但影響小朋友更是不願看到,在你們情緒不穩時,鬧離婚也可能不能即時解决問題,不如找社工,區內家庭服務中心,他們做中間人,比些意見會好好多,加油!

瑪瑙宮

有無探討過成日吵的原因呢?

禁止訪問

回覆:好想離婚

子爵府

畀面勳章

回覆:Nancy20090615 的帖子

有,住屋,性,係短期內解決唔到嘅問題,但佢一心認為搬返佢媽度住就可以解決問題,但其實只會引發更多問題,所以我堅持唔搬,佢每隔幾日就發癲

民房

我明白架,我都想离婚,我都好痛苦,我又吾舍得个仔,有苦只有自己知.

大宅

回覆 franki0911 的帖子

成日哎交, 跟本唔會有心機, 我完全明白

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

franki0911 發表於 13-4-22 00:56
有,住屋,性,係短期內解決唔到嘅問題,但佢一心認為搬返佢媽度住就可以解決問題,但其實只會引發更多問題 ...

如果無記錯你同c6係搬左返女家住?
我覺得無幾多個男人係願意長期在女家住(男人多數都要面), 耐左一定會有問題(就算同外父外母相處ok, 但係d鄰居/3姑6婆都大把說話比你聽, 話你c6入贅), 男人好驟忌呢d野
如果你地自己有屋接埋外父外母一齊住又唔同講法
唔好介意我想問下性方面有咩問題? 同搬返去99度住有咩關係? (有99在場, 攪野會方便d?) mouth:

複式洋房

想還想, 但做要三思再三思囉

瑪瑙宮

franki0911 發表於 13-4-22 00:56
有,住屋,性,係短期內解決唔到嘅問題,但佢一心認為搬返佢媽度住就可以解決問題,但其實只會引發更多問題 ...

係咪一黎痴慣左呀媽, 二黎想慳錢?

子爵府

畀面勳章

回覆:瑤瑤~ 的帖子

因為我爸住公屋,我地間房無窗,一家要開房門,所以基本上我爸在家時就無得搞,可能一星期只有星期日下午可以,有時我爸都喺度,又無得搞,我老公就會發脾氣

子爵府

畀面勳章

回覆:瑤瑤~ 的帖子

瑤瑤我真係好多謝你,每次你都會安慰同同我分析

子爵府

我覺得佢發脾氣有道理,要想辨法處理,點解樓主唔明白男人的需要?

大宅

引用:因為我爸住公屋,我地間房無窗,一家要開房

原帖由 franki0911 於 13-04-22 發表
因為我爸住公屋,我地間房無窗,一家要開房門,所以基本上我爸在家時就無得搞,可能一星期只有星期日下午可 ...
可以開房呀。

大宅

引用:三日一小吵,五日一大吵,我都唔想同佢嘈,

三日一小吵,五日一大吵,我都唔想同佢嘈,但佢好似癲狗咁,不停掉野,大叫,亞女又狂喊,我已經無心機維持 ...
閙交根源

伯爵府

引用:三日一小吵,五日一大吵,我都唔想同佢嘈,

三日一小吵,五日一大吵,我都唔想同佢嘈,但佢好似癲狗咁,不停掉野,大叫,亞女又狂喊,我已經無心機維持 ...
99度有乜問題?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

不如去爆房喇 @@

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

franki0911 發表於 13-4-22 14:23
因為我爸住公屋,我地間房無窗,一家要開房門,所以基本上我爸在家時就無得搞,可能一星期只有星期日下午可 ...

原來係咁, 咁我又理解你c6點解會咁喎, 有正常既性要求都唔過份呀
我同意樓上jm講呀, 點解你地唔去時鐘酒店呢?
或者等夜d你爸爸訓左(你爸會關房門嗎?)你地先攪ok?
c6成日無得攪, 小心佢會向外求呀

珍珠宮

franki0911 發表於 13-4-22 14:28
瑤瑤我真係好多謝你,每次你都會安慰同同我分析

唔好客氣

大宅

引用:我覺得佢發脾氣有道理,要想辨法處理,點解

原帖由 Kaka315 於 13-04-22 發表
我覺得佢發脾氣有道理,要想辨法處理,點解樓主唔明白男人的需要?
男人有需要,女人都有。唔洗用發脾氣方式表達啫。形勢所迫,掟嘢鬧老婆都冇用架

首頁

尾頁

跳至