美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無jm用過呢部瘦面機??我係logon買,但全日文,我又唔記得問職員點用,所以想睇下呢度有jm用過,可否分享下,謝謝!!

子爵府

引用:請問有無jm用過呢部瘦面機??我係logon買,

原帖由 Michellelam1110 於 13-04-22 發表
請問有無jm用過呢部瘦面機??我係logon買,但全日文,我又唔記得問職員點用,所以想睇下呢度有jm用過,可否 ...
我買過呢種,但唔係呢隻牌子,用唔到上面,好刺痛!

大宅

引用:請問有無jm用過呢部瘦面機??我係logon買,

原帖由 Michellelam1110 於 13-04-22 發表
請問有無jm用過呢部瘦面機??我係logon買,但全日文,我又唔記得問職員點用,所以想睇下呢度有jm用過,可否 ...
我用過呢款機,係japangal 的。你洗左面查左serum就可以碌,一定要用low...如medium同high係做body的。

我記得有損左或瘡位唔好碌,痛到痴肺。用時幾得意的,碌到邊度d皮膚就跳跳下,我果部可碌埋眼底,做眼底會少少針吉針吉咁。同埋一定要平碌,如果唔係就會痛的。

希望幫到你

大宅

回覆:wingwing2009 的帖子

用個時會痛痛地,咁請問你用完會唔會爆粒粒??另外想想請問呢部機係咪得一種功能架咋??瘦面效果如何呢?謝謝

琥珀宮

回覆 Michellelam1110 的帖子

幾錢?

大宅

回覆:mandy952 的帖子

$298

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Michellelam1110 的帖子

好底用喎

大宅

回覆:bebe2002 的帖子

好用嗎?同埋有無效??

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Michellelam1110 的帖子

我無呀!不過見你回覆個價好平,期實這個價格不要太大期望,大概好過無機用。

珍珠宮

回覆:Ems美容機

我用Rio, 都係EMS 原理,收下巴ok, 但要keep 住做。應日日做,但我懶,每次做完最多keep 到3日。

大宅

Michellelam1110 發表於 13-4-22 14:34
用個時會痛痛地,咁請問你用完會唔會爆粒粒??另外想想請問呢部機係咪得一種功能架咋??瘦面效果如何呢?謝謝 ...

um...我唔知我果部同你呢部有冇唔同...但外型就9X%似. 我買果時係話可以收緊, 去水腫, 抗皺咁上下功能...現在我已放埋一邊, 好少用. 我冇起粒起喎...

禁止訪問

回覆:Ems美容機

首頁

尾頁

跳至